Komentari na vest

Đoković se zvanično povukao i sa Mastersa u Majamiju

N

Novax

pre oko 1 godinu

"Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Njemu ne daju a Piksi vodio fudbalere tamo da igraju prijateljsku. Sta kao svi oni vakcinisani? Jesu ali u lakat. Nego Djokovic javno objavio da nije pa im to zasmetalo u sprovodjenju agende. Dace Bog dragi da im se narod odupre pa da im da onako pravi great reset,svakome ko propagira te njihove budalastine
2

2342342

pre oko 1 godinu

bice i ostace jedan od retkih vrhunskih sportista koji nije pao na propagandu,buduce generacije ce izucavati kako je moguce odupreti se agendi.i opet biti najbolji svih vremena.
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Postujem sto je dosljedan svojim principima, ali odbijanje da se vakcinise je u najmanju ruku glupo.
g

gjokaj kalemegdan

pre oko 1 godinu

I jedan od retkih koji ne placa porez zemlji u kojoj je rodjen iako je to sto on radi ravno frilenserima. Jedini covek na svetu koji je u isto vreme pravoslavac, budista, piramidas, ljubitelj prirode i sekac suma istocne Srbije, a po potrebi pozicija(nepismen i neobrazovan kao vecina "zadrugara") i opozicija. Mada kada pametan pogleda, nista to nije cudo kada se pogleda ko mu je otac...prodavac kradene ski opreme.
M

Miskelinjo

pre oko 1 godinu

Pasijans i glokaj ajde lepo pod ruku i nazad u portirnicu za 30.000, nije kriv najveci ikada za vase promasene zivote
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Komentarisu oni sto nisu imali nikakvih ciljeva u zivotu i sto zive pasjim zivotom. Covjek je uradio za Srbiju vise nego bilo koji sportista koji je na samom vrhu, da sam na njegovom mjestu ne bih ni ja davao svoje pare u drzavni dzep ove propasti zvana Srbija. Koliko je para ulozio u ovaj sport u svojoj zemlji? Koliko je donacija uplatio raznim gradjanima i organizacijama? Odgovori mi.