Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković pecnuo Amerikance: Drim-tim trebalo da izgubi! Imali ste sreće protiv Srbije

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 10:01

“Bili ste na konopcima, ali čestitam vam na zlatu”, poručio je najveći teniser svih vremena

Olimpijske igre u Parizu će u Srbiji ostati upamćene po pet osvojenih medalja, od toga tri zlatne, a ako bi se tražila dlaka u jajetu i ako će se zbog nečega osećati blaga gorčina i u narednim godinama, onda je to poraz u polufinalu od američkog drim-tima.

Nedostajao je samo završni udarac, Amerika je bila u nokdaunu, međutim, vratila se iz dvocifrenog minusa. Srbija je igrala fantastično, nervoza je drmala ekipu Stiva Kera. Na kraju se izvukla, uz ocenu košarkaškog sveta da je zlatni tim iz Pariza u polufinalu imao pomoć sudija, te da nije trebalo tako da se završi, da je Srbija trebalo da ide u finale. Takvo je viđenje i Novaka Đokovića.

Izabrane vesti

Doputovao je najveći teniser svih vremena na američko tlo, igraće na US Openu, prvi put će na teren u noći ponedeljak na utorak od 01.00, a pred početak turnira je pecnuo domaćine.

“Moram da čestitam SAD na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da izgubite. Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Onda je drim-tim pokazao zbog čega je drim-tim”, poručio je Novak Đoković.

Ponosan je vlasnik 24 grend slema i na klupske i na reprezentativne košarkaške uspehe.

“Ali, mi smo ponosni na naš košarkaški tim, uvek i jesmo. Oni su neverovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni”, podvukao je najveći svih vremena.


tagovi

Novak ĐokovićUS openUS Open 2024košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija SADOlimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara