Komentari na vest

Đoković od ponedeljka treći teniser sveta, preti dodatni pad

D

DDF

pre oko 1 mesec

Noletu je ostalo do kraja karijere ova sezona i naredna 2025 sa manjim brojem turnira...sve preko toga je po njega pogubno za svoju karijeru
9

985

pre oko 1 mesec

Nole uzmi jos te olimpijske pa da se oprostis. Dosta je.
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Nema on sta vise kome da dokazuje. Jedino ostaje zal za 2-3 titule koje je trebalo da uzme, koje su mu oduzete brutalno. Sa 27-28 titula bi bio nedodirljiv narednih 100 godina bez problema.
D

Dragan VG

pre oko 1 mesec

Pa i sada ce biti verovatno. Mada, uzece pretpostavljam jos 1-2. To mi deluje realno.
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Ni jedan rekord nije nedodirljiv, Novak ostaje najveci zbog nacina na koji je postavio rekorde sam protiv svih celog Zapadnog sveta, medjutim njegovi rekordi su itekako slomljivi, mali Alkras pre koji dan napunio 21 godinu vec ima 3 slema i koliko nedelja na prvom mestu, on ima da igra minumum 15 godina jos
p

polako!

pre oko 1 mesec

A ko je rekao da Nole prestaje! Osvojiće nas No1e još najmanje 3 GS i završiće karijeru dok je opet prvi! Neće moći ovako!!!
И

И

pre oko 1 mesec

@Dorcolac, malom želim da igra još 100 godina u zdravlju, ali znaš li ti šta znači igrati još 15 godina na ovom nivou? To je mogao samo Djoković i niko drugi i istoriji, a to nije slučajno. Treba sve da se poklopi. Mali Alkaraz sa izrazito fizičkim tenisom ako izdrži tolike godine, onda treba istraživati jel robot i da li je od čelika. Nema šanse. Nadal igra manje fizički pa se raspao.
Z

Zekam

pre oko 1 mesec

Sto bi rekao Srdjan Djokovic ima Nole da ide do 30 pa do 40 Grandslemova jel mu se može.