Komentari na vest

Đoković o Jokiću: Voleo bih da provodim više vremena s njim, srećan sam što će igrati u Parizu

J

Jašta

pre oko 2 meseca

Uzmite sobu…
O

ODABRANI SOJ

pre oko 2 meseca

Najbolji košarkaš planete je rastao uz Partizan. Najbolji sportista ikada je počeo u Partizanu.
A

Avenger

pre oko 2 meseca

Ogromni su vam to uspesi, nema šta.
G

GLOBALNI BREND

pre oko 2 meseca

Plus su najbolji strelci reprezentacije i u fudbalu i u košarci, kako god da nam se zvala država od Cara Lazara do danas, takođe Partizanova deca.
f

fontana9

pre oko 2 meseca

Ne prilazi im blizu,videli smo kako su prosli fudbaleri kada si ih posetio nisu se sastavili,idi sto falje od njih ,maleru.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Mnogo skupa slika, dva najveća igrača svih vremena u dva različita sporta (doduše jedan već jeste najveći svih vremena, drugi će to biti za tri godine). Samo još da malo porade na stilu oblačenja, neki Drvo stajl da usvoje i Bog da ih vidi.
P

Pa da

pre oko 2 meseca

„Mogu da kažem da sam prijatelj sa momcima kao što su Teodosić, Bogdanović, Micić“, istakao je Novak. Sve Zvezdaši! Veliko poštovanje za sve njih.
A

Aebre

pre oko 2 meseca

Bogdanovic ne može očima da vas vidi a Micić vas je ugasio pred punim Kalemegdanom sa pesmom Da volim crno bele,Djokoviću sin Partizanovac...Jedino ova starleta Teodosić je baš ono vaš
R

Rakrana

pre oko 2 meseca

Sve Srbi, S R B I
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Bilo bi bar malo lakše kada bi nole i joker imali svakodnevna izlaganja...a ne ovi maloumnici, lazovi,lopovi koji zauzimaju 90 posto medijskog prostora...
К

Која

pre oko 2 meseca

је част имати оваквог човека,шампиона,полиглоту за сународника и читати овај интервју... Много можемо да научимо од њега. Што се тиче кошаркаша,дивна група момака... Све најбоље им желим! Када се сви заједно ујединимо и верујемо,сигуран сам да се та енергија пренесе на њих!
h

hrmr

pre oko 2 meseca

Kada čujeṣ̌ ove reči i razmiṣ̌ljanje ṣ̌ampiona. Njihovu skromnost i uvaẓ̌avanje, zajedniṣ̌tvo da se naježiṣ̌ i zaplačeš. I onda imaš idiote koje nas svađaju od onoga što iskače iz frižidera pa sve dole do Obradoglua i Čovkinsa i svih ostalih u svim savezima, vladama itd. Sram da ih budd sve. Ali sram i stid su reči koje oni ne poseduju u svom rečniku!!!
L

LEGENDA SA RAZLOGOM

pre oko 2 meseca

NOLE JE JEDNA VELIKA LJUDINA!
F

Fakti

pre oko 2 meseca

Jokic je potpuno razlicit od Djokovica. Potpuno razliciti tipovi. Djokovic uziva u popularnosti, dok Jokica sve jako nervira. Ne moze covek normalno da zivi od tih dosadnih novinara koji ga oblecu na svakom koraku.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Какве ми шампионе имамо...Маните се препуцавања, дискусија, пљувања, мрачења - у спорту и дан данас многи могу само да нам љубоморно завиде.
o

olpolpo

pre oko 2 meseca

Bas to, ajoj kad bi to imali nasi komsiji sa juga, a joj, nebi mogli ziveti od njih. MI SRBI neznamo sta imamo i da to cenimo i odrzavamo. Ajmo braco, dosta podela...SRBIJA i reprezentacije na prvom mestu....napred Jokic, napred Nole, napred nasi
Г

ГоростасИзКафића

pre oko 2 meseca

Не волим Нолета и Јокића али волим албанско приморје Партизана и нисам крштен.
P

Pa da

pre oko 2 meseca

Ništa čudno za vas grobare.
P

PFKNS

pre oko 2 meseca

Dobro je zvezdaši znamo da ste igrali prijateljske u enver hodžinoj albaniji ali ne morate da spominjete albansko primorje...Mi pravi Srbi ni u ludilu nećemo da reklamiramo to njihhovo more ni da spominjemo uopšte
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Pa ja sam vaš na Tviteru i promovisem albansko i hrvatsko primorje, kako me ne volite?
Б

БЕЗ КОПАЊА ЛИТИЈУМА

pre oko 2 meseca

Ноле, срећно у финалу и на ОИ.