Novak Đoković (REUTERS/Spasiyana Sergieva)
Novak Đoković (REUTERS/Spasiyana Sergieva)

Đoković konačno saznao kada igra 3. kolo u Šangaju

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 15:11

Novak je najzad dobio termin narednog meča, ali ne i ime rivala

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković saznao je kada će konačno na teren u Šangaju. Kiša je odložila Đokovićev meč, koji je trebalo da igra u ponedeljak, ali nije mogao na teren jer nije imao rivala. Sten Vavrinka i Flavio Koboli nisu ni odigrali svoj meč, tako da Đoković nije ni znao ime protivnika.

Njegov meč pomeren je za utorak i pre nego što je saznao rivala, Novak Đoković saznao je termin kada će izaći na teren u trećem kolu ATP Mastersa u Kini. Posle pobede u dva taj-brejka nad Aleksom Mikelsenom iz Sjedinjenih Američkih Država, Đoković je imao dobar odmor i u utorak će na teren ne pre 12.30. To je prvi meč u večernjem terminu u Šangaju.

Izabrane vesti

Stefanos Cicipas će igrati protiv Aleksandera Milera na startu dana, dok će posle njih na teren Tejlor Fric i Josuke Vatanuki. Posle ta dva meča ide pauza i onda na teren izlazi Đoković.

Novak će na teren oko 12.30 po našem vremenu, a još ne zna rivala, pošto je meč Stena Vavrinke i Flavija Kobolija počeo u 15.00 po našem vremenu u ponedeljak.

Ako Đoković prođe Švajcarca ili Italijana, ide na boljeg iz meča Roman Safijulin - Frensis Tijafo.


tagovi

Novak ĐokovićATP Šangaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara