©AFP
©AFP

Đoković čeka prvi turnir bez Ivaniševića: Protiv Sinera u potencijalnom finalu, sa Alkarasom korak ranije

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.24. | 17:59

Obavljen žreb za Masters u Monte Karlu

Masters u Monte Karlu je pred nama, a danas je obavljen žreb za prestižni turnir. U prvom planu našao se Novak Đoković, svetski broj jedan, zbog činjenice da će izazovi u njegovoj "drugoj zemlji" biti ujedno i prvi po rastanku sa Goranom Ivaniševićem.

Premijera posle rastanka sa hrvatskim trenerom Srbina očekuje u drugom kolu, protiv boljeg iz susreta Romana Safijulina i kvalifikanta, dok bi na sledećem koraku rival mogao da mu bude Tejlor Fric. U opotencijalnom četvrtfinalu, ukolikone bude iznenađenja, očekuje se da Đoković put ukrsti sa Andrejem Rubljevim, dok je na Srbinovoj strani žreba i Karlos Alkaras, potencijalni protivnik prvog reketa sveta u polufinalu.

Izabrane vesti

Eventualni susret Novaka Đokovića sa Janikom Sinerom moguć je tek u finalu, a na polovini kostura u kojoj se nalazi sjajni Italijan su i Aleksander Zverev, Danil Medvedev i Holger Rune.

Uz Đokovića, Srbiju će u Monte Karlu predstavljati i Laslo Đere, koji takmičenje otvara protiv Stefanosa Cicipasa, kao i Miomir Kecmanović, čiji će rival biti Mateo Beretini.


tagovi

ATP Monte KarloNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara