Komentari na vest

Od 4. jula 2011. ne postoji Velika trojka, već samo surova decenijska dominacija Novaka Đokovića

M

Marco

pre oko 3 godine

Pa ne postoji tenis od 2011! Ja bih rekao da je Nadal postao top igrac kada je Federer bio na vrhuncu i odlazi kada je Djokovic na vrhuncu, nijednog trenutka u toku svoje karijere nije igrao sam! Federer na pocetku nije imao konkurenciju, kao sto sada Djokovic na kraju nema konkurenciju! Nijednog trenutka Nadal nije imao prazan hod, zakacio je najbolje od oba rivala i uzeo 20 slemova!
k

kako mislis

pre oko 3 godine

nije imao prazan hod?? njemu je vec 10 godina prazan hod cela sezona sem sezone na sljaci a 2015,16 i ove mu je prazan hod cak i sljaka.Gresim li?
M

Marco

pre oko 3 godine

Da 13, 17 i 19 isto samo sljaka ili mozda i US Open?! Isto tako bih rekao da je Noletu od 2015, Njujork prazan hod, a sljaka za 17 godina karijere samo dve godine, ako bi se tako gledalo!
N

NOLE DELIJA89

pre oko 3 godine

Stvar je jasna.. polemike nema.. Nole?Sam protiv svih. Mnogo je zluradih...Nole samo gleda.. Nole ne veruje u povlacenje,to je prica za neke nabedjene tenisere.Pomirite se,lepljivci,zavidnici,mrzitelji i ostala muko Nole nema nameru jos dugo da stane. Kraj je kad Nole postane G.O.A.T. ,oni navedeni... Respiratori,aparati,pumpice... Itd... U inat svima uprkos svemu,trn u oku svima ,iznad svega NOLE!🦁 Dzabe neki slave noletovu propast,dzabe,kraj je 🐐 Voli nole kmekavcima da gleda srece emocije🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️
G

Gost10

pre oko 3 godine

Nole je najbolji svih vremena❤❤💪💪
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Najbolji svih vremena
S

Sekundarac

pre oko 3 godine

Najveći si Nole ,najveći u inat dušmanima.Idemooo breee
V

Vlada Maricka

pre oko 3 godine

Propustio je novinar u textu , AO 2008 i AO 2011 da je osvojio.
N

Nemanja021

pre oko 3 godine

Mislim da je najveci propust ovog teksta, to što nije pomenuto da je Novak u tom periodu od 10 godina imao dve najslabije godine od kada igra tenis, povrede koje znaju da odvoje igrača od tenisa zauvek… I da su Nadal i pogotovo Federer baš u te dve godine nakupili ovo malo što su osvojili u zadnjih 10 godina. Da nije bilo povreda i možda delom nekih mentalnih problema kojima su svetski vrhunski sportisti itekako skloni (a to je čak samo nagadjanje javnosti koje samo nisam zeleo da preskocim kad vec ovo pisem) Djokovic bi odavno bio broj jedan svih vremena i nigde u svetu se o tome uopšte ne bi diskutovalo.
T

Tonicokolonli

pre oko 3 godine

Jeste , dva konkurenta su mu jedan koji je jednom nogom u penziji vec 5 godina a drugi vec 5 godina polu invalid. Svaka cast Novaku ali u danasnje vreme vise nema ozbiljnog tenisera. Prosla su ta vremena, Nole nema sad nikakvu konkurenciju ne sto je on toliko svemocan nego sto su mu konkurent sve psihicki nestabilni polu amateri. Deca mi treniraju tenis pa pratim taj sport malo vise.
П

Пеки

pre oko 3 godine

не кењај живота ти :)

CZV Zvezda

pre oko 3 godine

Pretpostavljam da tvoja deca igraju bolji tenis od Federera i Nadala? Ajde cekamo sledeci turnir da te gledamo u lozi.
@

@CZV

pre oko 3 godine

Jos su mali, ali iz tvojih usta u bozije usi
P

Psycho

pre oko 3 godine

brate izlupeta se ti dzabe pratis tenis mogu i ja da pratim bejzbol nema veze sto nemam pojma o tome isto kao ti 😂😂
r

rossoneri

pre oko 3 godine

Đoković je srušio taj zapadnoevropski mit, da je tenis samo za aristokratiju. To mu nikada neće oprostiti. Mada, čal ni oni ne mogu, a da ne priznaju da je bolji i od Federera i od Nadala.
@

@rossoneri

pre oko 3 godine

Ja zivim u Holandiji , kad bi video ko sve ovde trenira tenis, veruj mi najmanje je holandjana, aristokratija je srusena jos sa sestrama Vilijams
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 3 godine

I jos je novak imao onu dugacku pauzu zbog lakta, kada je dosta pao na atp listi i imao teske zrebove.
đ

đedaj novak

pre oko 3 godine

hahahaha pa njega mrzi ceo svet, uostalom kao i srbadiju
B

Bel

pre oko 3 godine

Boli nas uvo sto nas takvi kao ti mrze haha nece mi dodjes na slavu...A verujem da i Novaka boli uvo ima milionske razloge za to...
V

Velesila

pre oko 3 godine

Car Lazar, Miloš Obilić I Novak Silni !

Mia San Mia

pre oko 3 godine

I Nikola Tesla
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Pa mi svi znamo da je Novak najveci ikada...i nije cak ni ova statistika uopste trebala da bi to bilo i bice potvrdjeno!!! Ali nekima tamo smeta i nemogu da prihvate na tom civilizovanom i kako oni sebe smatraju superiornijim svetom...da jedan mali primitivni Srbin bude najbolji svih vremena...jer toboz ovaj sport pripada kulturnom i civilizovanom svetu kakvi su "Englezi", i "Svajcarci" ili ti "Amerikanci" pa i "Spanci" a ne nekom Srbinu Novaku Djokovicu koji se igrao na ispucalim betonskim terenima i sada pokazuje cijelom svijetu da ga ni osiromaseni uranijum koji su nam bacali isti ti nije mogao da ga sprijeci da postane najbolji svih vremena. Koliko god ga mrzili i nipodistavali...Morace da se naklone kralju "belog sporta" i priznaju da je najbolji svih vremena ili ti kako to oni zovu "GOAT"!!!
A

Andros

pre oko 3 godine

Ako se tako gleda onda nikad nije ni bilo "velike trojke" jer je prije tog famoznog 4.7.2011. Novak imao 1-2 GS , a Federer 16, Nadal 9-10. Oni su najveći jer dominiraju zadnjih 17-18 godina, ostali teniseri su pokupili mrvice, osim Mareja i Vavrinke. Novak je trenutno najbolji, a i najmlađi, pa će na kraju biti i najuspješniji u svim kategorijama, ali ovakvi tekstovi su stvarno besmisleni.
C

Cer

pre oko 3 godine

Plači.
G

Gostpppppp

pre oko 3 godine

E bas ovaj tvoj tekst ima "smisla"....
M

Menjac

pre oko 3 godine

Šteta sto Novak nije fudbaler bili svecki i evropski prvaci
Г

Гост

pre oko 3 godine

Не би друже. Најбољи фудбалер у историји не може узети трофеј са 4 бабе и 6 менаџерских шема. Најбољи тенисер узима све :-)))
G

Gostivoje

pre oko 3 godine

Zaboravili ste podatak da je Djokovic jedini igrac koji je osvojio sve masterse,pa cak i po dva puta a da Nadal i Federer nemaju ni po jednom. Zatim Djokovic je osvojio svaki gren slem po minimum dva puta a njih dvojica po jednom.Ako uzme jos jedan Rolan Garos imace ih po tri.
Г

Гост

pre oko 3 godine

И Новак је први кад се саберу велики трофеји- ГС,мастерси,завршни мастерси и Олимпијада. Једно ту нема број поред имена.
Г

Гост

pre oko 3 godine

И онда неко спомиње Федерера коме су деценију раније конкуренција били Налбандијан, Родик...!? Трећи у великој тројци. Шта је Новак урадио то је чудо.
G

Gost 91

pre oko 3 godine

Mogu da odlazu ono sto je neminovno-Nole najveci svih vremena ...
đ

đedaj

pre oko 3 godine

isto ko svrbadija u nogometu kad igraju u 9 ujutru hahahaahhaha
G

GosPsycho

pre oko 3 godine

@djedaj brate ja mislio ti se samo glupiras a ono ti stvarno jos gluplji nego sto sam mislio nemoj da shvatis nista licno sam se tako predstavljas
M

Mhm

pre oko 3 godine

Ovde na ovakvim vestima, možete primetiti da ovde komentarišu, Hrvati, šiptari i ostali koji ubacuju zlu krv i nesloge među Srbima. đedaj je klasičan primer, ne komentariše on samo tenis već tamo gde može najviše da nas podeli a to su Zvezda i Partizan. Zato ove komentare ne uzimajte za ozbiljno, neko ubaci kosku i vi mrzite jedni druge bez razloga.
G

Gostjsjakq

pre oko 3 godine

Svaka čast za članak!