Real i Zvezda pred praznim tribinama

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.20. | 21:06

Znate već zbog čega

Dalo se naslutiti, sada je i potvrđeno: košarkaši Reala i Crvene zvezde će utakmicu 29. kola Evrolige igrati pred praznim tribinama madridskog WiZink centra. Vest je i zvanično objavljena na Realovom sajtu, uz naravno podsećanje da je takva odluka doneta radi prevencije širenjea korona virusa.

Podsetimo, meč se igra u četvrtak od 21 sat, a Zvezda će pokušati da ponovi podvig iz decembra 2017. kada je postavila klupski rekord sa 17 ubačenih trojki i pobedila sa 87:83.

Izabrane vesti

Naravno, Kraljevski klub je apsolutni favorit, trenutno je drugi na tabeli Evrolige sa skorom od 22 pobeda i šest poraza, crveno-beli sun a 11/17, mada i dalje imaju – istina ne preterano velike – šanse da se domognu plej-ofa.

Inače, pored susreta Reala i Zvezda, iza zatvorenih vrata igraće se i utakmice Milan – Olimpijakos, Asvel – Zenit, te Barselona – Žalgiris, dok će u sudaru Makabija i Baskonije kapacitet gledališta biti ograničen na 5.000 mesta.

Novinarima će na svim mečevima biti zabranjeno da uzimaju izjave igrača posle utakmica, dok je preporuka da se na konferencijama poštuje minimalna udaljenost od jednog i po metra između trenera, igrača i predstavnika medija.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara