Komentari na vest

Novakova grupa u Torinu: Jedan ga nikad nije dobio, s drugim sredio račune, trećeg "mlati" gde stigne

A

Aspinall

pre 8 meseci

Bilo bi lepo da Nole odigra što više mečeva sa ovom mladom generacijom pre nego što je isprati u penziju i dočeka novu. Sviđa mi se grupa
S

Samo lagano

pre 8 meseci

Nole sa njima,nemo da se deca prelade ......
e

ez37373

pre 8 meseci

Samo treba da uzivamo u ovim mecevima, ja cu licno odgledati svaki mec, ako mi se ne podudara sa poslom. Odavno ovako nisu bile jake grupe, Djokovic sta god ovde uradi ostaje prvi, treba mu jedna pobeda i to je lagano. Moje prognoze Djokovic na Alkaraza kao drugog tamo, i Medvedev na Sinera finale Djokovic Medo zasluzeno u inat dusmanima.
S

Sekcija Lajkovac

pre 8 meseci

Mnogo sam cenio Novaka i navijao za njega, ali otkad je dozvolio da mu zena i tast nateraju Stefana da navija za zagrepcane, vidi se da ni u svojo kuci ne vodi glavnu rec. Umesto da lupi sakom o sto i kaze da je stvar kucnog vaspitanja navijati za Crvenu Zvezdu, ovako me je bas razocarao!
С

СРБ

pre 8 meseci

Нису ни жена, ни таст. Мали је контраш, и то несносан. Ради намерно све супротно од осталих у породици. Види се то "из авиона", видело се и по којечему другоме код малога.
7

7272u2

pre 8 meseci

Na ovaj tvoj komentar ce biti 15 replika, sad ce se napaliti decurlija zaostala 3 2 1 sad
r

rsczz

pre 8 meseci

Pa i kod mene svi u porodici za Zvezdu navijaju pa i ja ne bih imao nista protiv da mi sin navija za Partizan, isto sto ga ne bih tjerao na bilo sta u zivotu. Svako ima nesto sto ga privlaci ako hoce nek navija za koga hoce i neka radi posao kakav hoce necu ga ja nagovarati da bude doktor protiv njegove volje. Mozda se njemu svidja posao konobara npr...
B

Brat Nevera

pre 8 meseci

Biće zanimljivo ove godine, čini mi se da u skorije vreme nisu bile ovako jake grupe. Kod Noleta bih jedino otpisao Cicipasa, iako je odigrao nešto bolji Pariz.
T

Tata Martino

pre 8 meseci

Mnogo se u Srbiji potcenjuje Stefanos! Vreme je da Grk osvoji neku titulu!
I

Ivke88

pre 8 meseci

Mozda osvoji, ali kad Novak ode u penziju.. Za početak nek' osvoji neki turnir gde Novak ne učestvuje..
U

U pravu si

pre 8 meseci

Čovek koji je toliko titula na GS osvojio, koji drže razne rekorde je veoma potcenjen. Hajde bre, Grka nije dobio samo onaj koji nije želeo.
G

Gost "

pre 8 meseci

Ima on te turnire iz serije 250 neka ih osvaja...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

On prvo treba da sredi svoju glavu. A kad igra protiv novaka, vec u svlacionici je izgubio. Tolike traume mu je naneo…
S

Srbin je GOAT

pre 8 meseci

Napred Nole Srbine!