Komentari na vest

Novakov autoput do 22. titule i verovatno najslabije četvrtfinale grend slema u poslednjih desetak godina?

l

loismi89

pre preko 1 godinu

Zagziii ih sveeeee, ooooo zagi ih sve, zgazi ih sve zgaziiiihh sveeeee NOVAČE...
G

Grobar....

pre preko 1 godinu

Jbt, ja jutros racunao Novaku 20GS, on ima 21! Idemo Novace, Nole po izjednacenje, a onda zdravlje boze i po vodjstvo, koje neces ispustiti nikada! Ziv bio majstore..
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Hacanov - Rubljov u finalu ima australijanci kolektivno samoubistvo da izvrse
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Okej, znaci Djokovic - Cicipas finale ako Djokovic izdrzi do kraja są tom povredom.
K

KKor

pre preko 1 godinu

Kacanov igra nenormalno dobro,ali nenormalno...nekad se govorilo kao da je bunike jeo.. pre su obojica favoriti protiv Cicipasa,steta sto jedan ispada u medjusobnom duelu.
m

moze

pre preko 1 godinu

Kacanov da igra kako.oce ali djokovic njega celu karijeru preslisava gde pozeli kao monfisa i dimitrova
n

nemacudjenja

pre preko 1 godinu

Ne znam sto najslabije polufinale??? pa Kacanov,Korda,Cicipas su itekako pokazali se dobri,uostalom zna se kako je Novak dobio Kordu pre 15 dana,jedva. Ovo je tenis koji ce se tek igrati, kad se povuce Nole. Svako cetvrtfinale bilo kog slema,mastersa imace od 8 igraca 6 razlicita. Jedino Alkaraz tu moze sve njih da pobedjuje,a sad da li cesto,pitanje je.
A

Alkatraz

pre preko 1 godinu

Može da pobedjuje jedino kada ga napune svim i svačim kao i prethodnika mu. I naravno, Novak da ne igra na turniru.
n

nemacudjenja

pre preko 1 godinu

Pa lose citate napisano..rekoh lepo posle Novak,aali izgleda mi smo takav narod i nacija,da ne mozemo saslusati coveka,a i recenicu procitati do kraja.,pa vec na pomen Novaka,koga nenormalno volim i podrzavam jos kad mu neki davali sut kartu i izmisljali da ga zeza disanje,alergije i da nije za tenis 2010te npr. Ali ponavljam Alkaraz je cudo,mnogi i dalje misle da on ima 28 godina,a ne punih 20,tek u maju.
S

Srbin je GOAT

pre preko 1 godinu

Razumem kada stranci žele da nipodaštavaju uspehe Djokovića, ali ne kapiram čemu ovakav tekst od strane našeg, domaćeg medija. Novak u četvrtfinalu igra sa petim nosiocem i šestim na svetu, Rubljevom. Ako dodje do finala, i ako sa druge strane Tsitsipas dodje, to je opet treći nosilac i četvrti na rang listi, što je dva protivnika iz Top 10 za turnir, što je i očekivano kada je GS u pitanju. Nadal kada je uzeo US Open 2017 i 2019 čini mi se, nije imao protivnika u Top 10, čak ni u Top 20. Pa niste tada videli špansku Marku da piše aaaaa autoput, jednostavno, prelako, nego su prigrabili te dve titule i mudro ćutali. Drugo, ove godine niko nije zabranio Nadalu, Medvedu i ostalima da učestvuju, samo zbog političkih igrica (podsetiću da je Novak prošle godine pobedio Australiju na sudu, priznato mu je da ima važeću dokumentaciju, a onda je njihov ministar zbog političkih poena iskoristio pravo da svojeručno zabrani Novaku boravak u Australiji), nego su igrali i izgubili (njihov problem). Tako da i sa te strane nema se šta umanjivati ovom turniru. Opet ponavljam, Rubljev već čeka, više nego ozbiljan protivnik i ovakvim tekstovima nije ni mesto ni vreme.
b

benny blanco

pre preko 1 godinu

2019 US je dobio medvedeva u finalu,a u polufinalu beretinia,malo bolje se informisi
S

Srbin je GOAT

pre preko 1 godinu

Pa šta, ako je njih pobedio? Ko su bili oni u tom trenutku, pošto se ovde kaže da je zbog Korde koji je 29 nosilac ili Hačanova koji je 18 (a obojica igraju odlično) sada ovo slab žreb. Inače, proverio sam, Medvedev je bio peti nosilac tada, i jedini iz Top 10, čak i Top 20 sa kojim se Nadal sastao na tom turniru. Beretini je bio broj 24... Zato se 2017 definitivno nije sastao sa Top 20 igračem s obzirom da su četvrtfinala bila: Nadal (1) - Rublev, Federer (3) - Del Potro (24), Anderson (28) - Querrey (17), Schwartzmann (29) - Busta (12), pa dalje polufinala Nadal - Del Potro i Anderson - Busta, i finale Nadal - Anderson.
b

benny blanco

pre preko 1 godinu

Taj Medvedev je dobio 3-0 Novaka na US open samo dve godine kasnije,a djokovic wimbledon prosle godine nijedan iz top 10,a de ne spominjem pre dve godine polufinale ao protiv karaceva koji nije bio ni u top 50
S

Srbin je GOAT

pre preko 1 godinu

"samo dve godine kasnije" hahahaha Znaš li ti šta su dve godine, pogotovo u profesionalnom sportu? Ne znaš verovatno jer ih imaš 10 sveukupno. A o ovoj dole gluposti pa samo je dovoljno reći da Djoki vodi Nadala 241-186 (uz to ima i bolje procente u odnosima sa Top 10, 241-107 iliti 69.3% protiv 186-102 iliti 64.6%) u pobedama nad Top 10 igračima, a pride je godinu dana mlađi, jasno ko je teži put do titula i ko je dobijao više najboljih igrača, tokom karijere.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Samo zbog imena. Cicipas igra opasno. Korda je u zivotnoj formi i takvi su najopasniji. Rubljev uopste nije los, Novak ima niz protiv njega i to je takodje problem. Svakako se nadamo da ce Nole osvojiti.
R

Reza

pre preko 1 godinu

Nemoj da pumpajte još tu može biti iznenađenja. Kad god ste duvali nije bilo kako ste pisali.