Komentari na vest

Novak: Želim medalju za moju zemlju na OI, vratiću se na Vimbldon

F

Familija

pre oko 2 meseca

Glava gore i samo napred Novače
B

Bg

pre oko 2 meseca

Budite realni,nema on sta vise da trazi na sljaci i na dugim poenim! Uzmite i to da je krenuo da se ponasa ko Federer ,dve godine pre penzije slusa telo i igra sto je realno da uzme...Realnk je da titulu moze da trazi samo na Vimbldonu jos jer su poeni kraci..
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Nema tenisera koji bi posle operacije kolena otisao ne na vimbldon, nego ne bi odigrao nijedan turnir u godini vise. Covek je dosao do finala.. Ogromno postovanje, iako je mali zver i ne umanjujem pobedu, pitanje sta bi bilo da nije te povrede bilom Ovako, nek se potpuno spremi za OI, to mu jedino fali. Ako tu uzme zlato, mislim da ce skroz laganije igrati posle, koliko god to trajalo.
L

Ljubaan

pre oko 2 meseca

Proslo je vreme kada je ovo mogao da osvoji peske, da bi pobedio Alkaraza, mora dobro da se spremi za njega, kao onomad na RG u.
N

Najveci ikada

pre oko 2 meseca

Realno je znao da nece moci da dobije spanca, posle operacije, rehabilitacije. Zato mu u boksu nisu bili cale i keva. Ipak je ovo neverovatan uspeh finale Vimbldona, odbranio poene, cuvao se da ne povredi koleno, jer ipak mu je glavni cilj OI i to na sljaci opet. Ziv, zdrav i uspesan i dalje nam bio VELIKI NOVACE SRBINE!!!
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Sve razumijem , ali da neko daje minuse na normalne komentare , a ne znam sta je cilj ? Jesu to ljudi koji toliko mrze svaki uspjeh Novaka ili drugih srba... Nismo svjesni koliko imamo srece sto živimo u Noletovoj eri

FC President

pre oko 2 meseca

Sad bi ti rekao šta su, al ne bi mi objavili komentar. Ja to odavno govorim, od kada postoji ova zemlja i neke Jugoslavije pre nje i još pre .. takvog sportistu i čoveka nismo imali niti ćemo ga imati. Šta je sve dao za ovu zemlju i koliko je radosti poselio naciji zadnjih 20 godina, tooo nema cenu. Država treba da ga pita šta želi u Beogradu da se nazove njegovim imenom, toliko je bar zaslužio!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

JEDAN, JEDINI I NEPONOVLJIVI , NOVAK ĐOKOVIĆ . 🥇🥇🥇🥇🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🥎🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾 NAJVEĆI SPORTISTA PLANETE ZEMLJE, SVIH VREMENA.🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 NAPRED NOVAČE, OČEKUJEM , U STVARI SIGURAN SAM DA ČEŠ IGRATI BAR JOŠ TRI GODINE I DA ĆEŠ OSVOJITI BAR JOŠ 5-6 GRAND SLEMA
G

Gost iz Grocke

pre oko 2 meseca

E,moj rambo ostara se
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Kao gledalac? Mozes kada god pozelis.
m

mbp

pre oko 2 meseca

Niko ti nikad nece skinuti rekorde! Idemo po OI !!!! SAMO TO JOS FALI , NAPRED NOLE🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
a

atletik

pre oko 2 meseca

Monako željno iščekuje zlato
S

San Sebastian

pre oko 2 meseca

A ti si iz Bilbao-a? Šta tebe kao Baskijca navodi na ovaj portal?
N

Navodi ga

pre oko 2 meseca

To sto mu je mama hrvatica
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

Nole... Moje mišljene... Ti si samim učeščem na ovom turniru POBEDNIK!!! SKIDAM KAPU KRALJU🍻🥂🍻
U

Uvek uz Srbe, svuda i zauvek

pre oko 2 meseca

Nole, volimo te, ono od srce! 4C
B

Brat....

pre oko 2 meseca

....moj živ bio,tvoja zemlja je ponosna na tebe kralju!
L

Lord Piksi

pre oko 2 meseca

Bravo majstore,legendo tenisa. Osvoji ces opet Vimbldon. Najbolji si svih vremena.
O

Ogi3333

pre oko 2 meseca

Covjek je bio upitan za ovaj turnir zbog operacije, realno ko moze da odigra ovakav turnir nakon takve operacije, to je nerealno... Postoji li neko ko moze da spasi one 3 turnir lopte i uzme brejk??? Postoji li neko ko je ikad bio u 37 godini na ovom nivou u tenisu??? Danas Djokovic nije igrao svoj tenis i nije igrao svoju igru a s druge strane karlos je igrao ludacki dobro fakticki savrsen mec, da je Novak bio na svom nivou to nebi bilo ovako bas, u svakom slucaju covjek i dalje pomjera granice pogotovo ako uzemo njegove godine u obzir tako da svaka cast, ne moze se uvijek pobjediti ali idemo dalje, idemo napasti to sto nedostaje a to je olimpijsko zlato pa sta bude, nek mu je Bog na pomoci svakako, sve sto je uradio do sada je sasvim dovoljno samo po sebi a svaki sledeci uspijeh je samo jos jedna cinjenica koja potvrdjuje njegov goat status! Idemooo dalje ajde cao!
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

И сад неко причита овај и овакав интервју и напише нешто против Новака?! Новаче исписниче, генерацијо, свака теби част! Свака част и овима што те не виде и не поштују као што треба, јер си највећи, а посебно свака част "нашим" изродима који могу да имају нешто против тебе! Њихова је то срамота којој оправдања нема. Само мржња, завист, пакост!!!
И

И

pre oko 2 meseca

Alkaraz je u ovom momentu bez preterivanja na nivou Nadala u svom "prajmu". Novak u ovim godinama, teško. Ja sam ponosan što on i dalje dolazi do finala. Španac u ovom momentu nema konkurenciju što ne znači da se neko neće pojaviti. Ni Federer nije imao konkurenciju, pa su se pojavili Nadal pa Nole.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Nole legendo Srbija se ponosi tobom.Ziv bio sto godina!!
I

Istine radi..

pre oko 2 meseca

Covek je u 37 godini posle operacije usao u finale Wimbldona.San svakog tenisera je da udje u finale GS a mozda pet posto to i ostvari.E sad problem je sto je Nole nas navikao da osvaja pa se poraz u finalu oseca kao debakl????Bravo Nole!!!!
N

Novak..

pre oko 2 meseca

odavno ne racuna ulaske u finale..To rade Tsonga, Marej,
r

rocca

pre oko 2 meseca

Veliki si Novače!

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Samo molim Boga da uzme to zlato... ostaje zal za Vimldonom prosle godine kao i jos jednim US openom ali to su samo bonusi dok je Olimpijada nesto sto mu fali da kompletira Karijeru
Z

Zokilii

pre oko 2 meseca

Veliki sampion,jos veci sportista,kaze Razbio Me!Svaka cast!
E

E

pre oko 2 meseca

Sad vec pocelo standardno teranje Novaka u penziju...Velicanje ovog antipaticnog kukavca koji nece nikada imsti konkurenciju kao Nole...Kad ga je Nole pometlao u zadnjem medjusobnom mecu niste tako pricali i tulili svi pa i novinari... TA TROJKA VELIKA JE OSVOJILA 65 G slemova...To je pokazatelj kome je teze oboriti rekorde, i da je Nole neprikosnoven ..Rekordi postoje da bi se rusili...Hemija na prvom mestu, ishrana i puno toga su glavni razlozi sto sportisti igraju do 40 godina. Ovaj mozda osvoji preko 25 GS jer nece nikada imati 15 godina 2 glavna rivala koja su imala puno trofeja vise od Noleta i celu karijeru borba za najvise ciljeve pa i ove rekorde...Ovaj Spanac mozda i vrlo moguce i obori rekorde , ali nece dugo proci pojavice se neki novi Nadal, Nole ili ovaj projektovani sampion ili goat od strane zapada..ZAPAMTITE DA JE Novak stigao do finala Vimbldona posle samo 4 nedelje i operacije kolena..
g

ghost11

pre oko 2 meseca

Alkaraz je prejak, niko nikad u istoriji tenisa nije bio ovoliko dominatan. Tesko je nama srbima da priznamo to, ali ce ovaj mali uzeti 30 GS do kraja karijere. Novak je imao lagan raspored, plus je odmorio jedno kolo i sve to nije dovoljno ni za jedan set.
C

Cer

pre oko 2 meseca

Znas li ti druze gde je 20, a ne 30 grend slemova?
g

gg123

pre oko 2 meseca

Исто као и ти ...али у својој улици.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Ti znas sta je bilo u istoriji, toliko dugo pratis tenis, ne blamiraj se. Djokovic ima 37ngodina, sigurno ce ovaj mrsavko koji vise nije mrsavko sa 37 da bude dominantan.
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Pitanje kakvo ce biti njegovo telo za 4-5 godina. Njegov stil igre zahteva ogromnu potrosnju. Povrede su neizbezne, pa onda vracanje iz povreda...

darkobabic930@gmail.com

pre oko 2 meseca

au druze nemoj da lupas gluposti,to smo rekli za Sinnera pre par meseci da je dominantan,da nema konkurenciju itd,sad Alkaraz nema konkurenciju,posle Medvedev itd,ima mali Spanac jos mnogo da guli da bi dosao do pola sta je uradio Novak, zapamti jedno,Alkaraz nece da osvoji ni 20GS do kraja karijere,a kamoli da prestigne Djokovica,druga stvar,Novak ce do kraja karijere sigurno da uzme jos 2,3GS jer nece on u penziju jos godinu,dve i to je vec 26,27GS,nece niko u skorije vreme to da prestigne,zato nemoj da se primas na Alkaraza jer vec na OL videces da nece nista da uradi a ni na US Open takodje
D

DV91

pre oko 2 meseca

Bravo!