Komentari na vest

Novak zahvalan Hurkaču, ostaje broj jedan!

Z

Zmi Zmi

pre preko 2 godine

Ljudi , dal' su naterali Medveda da izgubi, ovi iz ATP-a, da bas ne bude prvi u ovom osetljivom trenutku?
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Ma oni igraju za sebe,Novak bi se vratio ubrzo......ostali se bore za mesto pod suncem
D

Dusan123321

pre preko 2 godine

Jako dobar komentar je dao 777 ali bukvalno procitajte to sve je tacno, nije samo mentalna snaga uzdignuti se u toku meca nego kako i zaboraviti poraz, pogledajte medvedeva nema tog atomskog tenisa bukvalno od 2 0 i 3 2 i 0 40 protiv nadala, bas se vidi da je mentalno pao ali bas bas, cicipas sto kaze 777 od rg se idalje nije oporavio, mislim da je to lepo objasnio conga kako jedan poraz u finalu ao moze da utice na celu karijeru
G

Gostim

pre preko 2 godine

kao da je bitno 1.mesto kada ga je skinuo na 1 nedelju da mu prekine niz
g

gunners

pre preko 2 godine

Dace Bog da Kecmanovic izbaci Alkaraza veceras, pa moze onda komotno da se desi i da osvoji turnir, otvorio se zreb. Mada bice pretesko proci Spanca danas, decko igra nerealan tenis i mislim da ce on osvojiti na kraju.
X

X

pre preko 2 godine

Iskreno, ne komentarisem tenis, ali ovo moram. Mislim da je ovaj Medvedev nesto utucen ili ima neki problem, dobar teniser ali nesto ga u poslednje vreme muci, otkad je izgubio ono finale sa Nadalom, nesto je skroz pao.
g

golst

pre preko 2 godine

Od Nadala izgubio dobijen meč imao 2:0 u setovima i 3 brejk lopte na 3 3 u trećem i od tad se raspao
7

777

pre preko 2 godine

Pa pao je posle finala dobijen mec je imao 2:0 u setovima i imao je 0:40 na servis Nadala... To sto se njemu desava i dalje se desaca Cicipasu koji je posle 2:0 u finalu Garosa izgubio od Djokovica i od tada ne moze da se sastavi... To i jeste fora ni do kolena nisu svi oni velikoj trojci Nole, Nadal, Federer njih trojica su mentalno jaci od svih tenisera.