Novak pred veliko finale NBA lige: Volim Batlera, ali Džoker je moj čovek!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 00:30

„Rekao sam da sam neverovatno ponosan na njega, mislim da kada se on penzioniše, sigurno će još više ceniti to što jeste“, kaže srpski teniser

Novak Đoković ne krije da izuzetno ceni lik i delo Nikole Jokića, sve što pruža na terenu, ali i način na koji se ponaša u javnosti.

Teniski as voli zvezdu Majamija Džimija Batlera, ali će naravno u finalnoj seriji NBA lige biti na strani srpskog majstora, koji je obeležio čitav plej-of.

Izabrane vesti

Finalna serija kreće u noći između četvrtka i petka od 02.30 po ovdašnjem vremenu.

„Idemo, Jokić! Volim Džimija Batlera, dolazio je na neke moje utakmice, ali moram da podržavam svog čoveka, Džokera!“, rekao je Novak na konferenciji za medije nakon pobede nad Martonom Fučovićem.

Jokić je iz utakmice u utakmicu u plej-ofu podizao nivo igre i krčio svojoj ekipi put ka velikom finalu, gde će ponovo biti u prvom planu. Mnogi veliki asovi, poput Medžika Džonsona, smatraju da on menja košarkašku igru na način na koji su to činili najveći asovi u istoriji ovog sporta, Džordan, Bird, Kobi, Abdul Džabar...

„Sjajno! Rekao sam da sam neverovatno ponosan na njega, mislim da kada se on penzioniše, sigurno će još više ceniti to što jeste. Dva puta je bio MVP, sigurno će i sada biti. On je inteligentan košarkaš, nisam ekspert košarke, slušam i gledam šta ljudi pričaju. Šek, Medžik, svi pričaju o njemu, a on je najbolji tri godine za redom. To je neverovatno, a dolazi iz jedne male zemlje. On je vrlo dobar momak, voli svoje konje. Meni je to smešno, ali stvarno poštujem. Njega ne interesuje ništa šta ostali govore i to je nešto što poštujem jako kod njega“, dodao je Đoković.


tagovi

Novak ĐokovićNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara