Novak Đoković
Novak Đoković

Novak Đoković može na Vimbldon!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.01.22. | 20:39

Sjajne vesti za najboljeg svetskog tenisera stižu iz Velike Britanije

Sjajne vesti stižu za Novaka Đokovića iz Velike Britanije. Tamošnja vlada donela je odluku da promeni pravila vezana za virus korona. Prema novim propisima na Ostrvo će moći da uđu i nevakcinisani ljudi.

Od 11. februara, kada zakon stupa na snagu, nevakcinisani će moći da uđu u Veliku Britaniju što znači da će Novak Đoković moći bez ikakvih prepreka da se posveti profesionalnim obavezama i osvoji još jedan turnir na terenima Ol Ingland kluba.

Izabrane vesti

"Ukinućemo sva testiranja na koronavirus potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Za one koji budu dolazili u Englesku, a nisu vakcinisani, moraće da odrade PCR test pre polaska kod nas i dva dana nakon dolaska. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare", obajsnio je Grant Šarps, državni sekretar za saobraćaj.

Pre Vimbldona vrata prvom teniseru sveta otvorena su i na Rolan Garosu. Svi oni su doneli odluku za razliku od australijskih vlasti, koji su zabranili Đokoviću da nastupi u Melburnu i ispiše istoriju ukoliko bi odbranio trofej.


tagovi

Novak ĐokovićVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara