Novak Đoković (Reuters)
Novak Đoković (Reuters)

Novak Đoković juriš na osmu vimbldonsku titulu počinje u ponedeljak od 14.30

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.07.23. | 17:53

Rival će mu biti Argentinac Pedro Kaćin

Podizao je Novak Đoković pehare na poslednja četiri Vimbldona i nadamo se da će se serija nastaviti i na predstojećem londonskom grend slemu. A borbu za osmu titulu na najstarijem teniskom turniru srpski teniser počeće u ponedeljak od 14.30. Naravno, na Centralnom terenu, a tamo će mu rival biti Argentinac Padro Kaćin.

Biće to prvi okršaj dana na Centralnom terenu, ujedno i sudar dvojice tenisera koji nikada ranije nisu odmeravali snage. Nakon Novakovog duela sa 67. teniserom sveta, na teren će još jedna vimbldonska legenda Venus Vilijams protiv Eline Svitoline, a treći meč biće onaj između Janika Sinera i Huana Manuela Serundola.

Izabrane vesti

Osim Đokovića, prvog takmičarskog dana na teren će još dva srpska predstavnika. Miomir Kecmanović i Dijego Švarcman će se sudariti u trećem meču programa na terenu sedam (program počinje od 11.00), dok će Dušan Lajović igrati protiv domaćeg tenisera Jana Čoinskog na terenu 17, takođe u trećem meču.

Filip Krajinović je takođe trebalo da nastupi, ali prema najnovijim informacijama koje prenosi Telegraf, srpski teniser se povukao sa Vimbldona, te je umesto njega u glavni žreb upao Majkl Mo, laki luzer koji će se umesto Filipa sudariti sa Feliksom Ožeom Aljasimom.



tagovi

Novak ĐokovićVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara