Novak Đoković (foto: Srpska Open)
Novak Đoković (foto: Srpska Open)

Novak na terenu u sredu, kiša istumbala raspored u Banjaluci

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.04.23. | 21:53

Mečevi drugog kola na programu pre duela prve runde

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Banjaluke/

Odradio je Novak Đoković dva treninga od dolaska u Banjaluku, u ponedeljak sa sparing partnerom Čarlijem Gomezom, danas sa Miomirom Kecmanovićem, a najbolji teniser sveta prvi takmičarski meč na Srpska Openu odigraće u sredu.

Izabrane vesti

Neće svetski broj jedan ukrstiti reket poritv 18-godišnjeg Francuza Luke Van Aša pre 15.00, jer su pre njega na Centralnom terenu zakazana dva okršaja. Dnevni program će od 11.00 duelom drugog kola otvoriti Laslo Đere i Borna Ćorić, a nakon njih svoj meč prve runde prekinut zbog pljuskova pri rezultatu 1:0 u setovima za Francuza, okončati Gregori Barer i Hamad Međedović.

Tek nakon što oni završe svoje susrete, Novak Đoković će odigrati svoj tek drugi meč na šljaci ove sezone. A koliko je kiša u prva dva dana turnira napravila problema organizatorima i istumbala raspored, govori da će sutra još jednom nakon meča drugog kola, Novakovog i Van Ašovog, uslediti duel prve runde. Poslednji na centralni teren izaći će Gael Monfis i Jirži Lehečka.

Kako je kiša remetila raspored tokom prva dva takmičarska dana, nije isključeno da nastavi da pravi probleme i u sredu, mada vremenska progronza najavljuje nešto povoljnije prilike u gradu na Vrbasu.



tagovi

Novak ĐokovićSrpska Open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara