Komentari na vest

Nervozni Alkaras lomio reket, Monfis ga izbacio iz Sinsinatija! (VIDEO)

B

Brundo

pre oko 1 mesec

Da je Djokovic to uradio bilo bi drvlje i kamenje.Svasta mu prebacuju.Te nije gospodin, nije primer a nece da kazu kako se sve Federer ponasao pre 20 godina.Ja znam jer sam gledao.Drao se po terenu, lomio rekete, svadjao se sa sudijom.Ali dobro, Djokovic je primitivac jer nije zapadnjak.
I

Ivica K.

pre oko 1 mesec

Gde su sad oni vrsni poznavaoci tenisa, i ljubitelji lika i dela ovog klinca, koji su posle Vimbldona pisali da Nole nikada više u životu neće pobediti Alkaraza i da je vreme za penziju?Kad ono, ne lezi vraže, dva penzionera očitaše lekciju ovom klincu. Šta bi?
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Ne otpisuj karlitosa idemo po peti slem!!! SPANSKO CUDO IZ MURSIJE
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Bez starca nema udarca. A kad udari, zna da boli, i da potraje.
N

No.1

pre oko 1 mesec

Kako je dobro videti ovalke scene. Mali je živ nije robot. I Novak i Rodzer su u tim godima isto radili. Rekao sam posle Pariza uživam u gledanju tenisa, brojim do 110 a neka se drugi nerviraju...
A

Aspinall

pre oko 1 mesec

PARLE VU FRANSE KARLOS TRAVU PASE
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Hahaha što mi uvijek milo kad ovaj mali izgubi 🤣
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Pisao sam o tome više puta. Siner, Alkaraz i slični, dobra je to ekipa, ali ni blizu najvećoj trojici u istoriji tenisa. Da se sada vratimo 10-15 godina u nazad, i da ovi današnji igraju sa Novakom i Rafom od 24-25 godina, skor bi realno bio 3-4 pobede u 20 mečeva, i to onda kada možda i nije toliko bitno. Ja to volim da kažem ovako: Nole, pa Rafa, pa Rodja, pa Endi, pa tu izmedju negde onda ovi, pa Vavrinka, Del Potro, Ferer, Conga, Rodik, Berdih, Hjujt i društvo...
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Znas sta je alkaraz za congu berdiha i oatale hahaha licno djokovic,daj nemoj lupati gluposti molim re jedan kiks napeavi lik osmah ne valja a on najjaci igrac sa 21 godinom ikad
M

MaloVise

pre oko 1 mesec

Koliko ce tenis nazadovati sad, Monfils pred kraj karijere ga pobjedi. Da sad Monfils ima 25. godina uzeo bi 3-4 gren slema, pri tome ne umanjem ni malo Alkaraza, ali ostalo je boranija za sad.
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

HAHAHAHAHHAHA MONFIS 4 SLEMA HAHAHAHAHAHAH Daj onda i ja da se zagrejem ulazim u top 100
В

Владо Бања Лука

pre oko 1 mesec

Иза Алкараза стоји иста допинг-крими екипа, која је уз помоћ западњачких мејнстрим медија, протеклих петнаестак година гурала Надала. И онда не треба да чуди што Алкараз до Вимблдона дјелује непобједиво, а од јула па до краја године као издуван балон. Тијело се чисти. Малог Карлитоса чека иста судбина као и Надала - пуно освојених титула, али ипак мање него Ђоковић, уз трула кољена и лактове до 30. године живота.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Alkarazu se dešava kao i prošle godine slabiji drugi deo sezone
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Pa to se u manjoj meri dešavalo i velikoj trojci, stave akcenat na prvi deo sezone do Wimbledona koji je kruna sezone, a onda popuštaju, zato je US Open slem sa najviše različitih osvajača, osvajali ga Del Potro, Čilić, Vavrinka, Marej, Dominik Tim, Medvedev, Alkaraz.. toliki broj različitih osvajača ne može da se desi u Australiji, Roland Garosu ili Vilmbldonu.
F

Floflaflu

pre oko 1 mesec

Lamonf?
M

Milex

pre oko 1 mesec

LaFils
O

Oksi

pre oko 1 mesec

Ocekivano, imao je jaku seriju RG, Vimbldon pa OI, emotivno ispraznjen i videlo se koliko mu je tesko pao poraz na OI. Slicno je pao prosle godine kad mu je Novak oteo titulu Sinsinatija. Bice to sve dobro, pa da osvoji jos 20 GSova.
r

realno je

pre oko 1 mesec

momak odavno prevazisao Sinsinati vukojebine i moze samo da juri slemove.. zbog sponzora sw pojavi, odigra kolo dva.. momak ce juriri slemove i najurice ih puno..
p

puno vise

pre oko 1 mesec

nego vasih minusa..sa 4 slema i srebrom u 21-oj godini, mali ce zaritii i paliti.a ocekivati da ne gubi nikada vec osvaja redom sve turnite, zrtvuje odmor, privatni zivot...to je nonsens..
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Znači Nole ostaje na poziciji 2.🫡