Rafael Nadal i Karlos Alkaras (©Reuters)
Rafael Nadal i Karlos Alkaras (©Reuters)

Nepošten tim, momentalno diskvalifikujte Nadala i Alkarasa!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.24. | 10:40

Mardi Fiš se našalio…

Najveća euforija u Parizu vlada oko košarke, svi bi da uđu u dvoranu, a karata nema ni za lek. Skoro sve su planule, tribine su dupke pune za bezmalo sve utakmice. Biće pravi spektakl kada na parket u Lilu izađu Srbija i Amerika, a ogromno je interesovanje i za tenis.

Kiša je prvog dana pokvarila planove organizatorima, ali publika je mogla da uživa u majstorijama Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa u singu. Čudo iz Mursije oprobalo se i u dublu sa Rafaelom Nadalom, dva puta je u razmaku od nekoliko sati izašlo na teren i ostvarilo dve pobede. Posle druge odušeljenje nije krio Mardi Fiš.

Izabrane vesti

Nekadašnji američki teniser se našalio, poručio je da španski duo treba udaljiti sa Olimpijskih igara.

“Proglašavam ovaj tim nepoštenim. Momentalno ih diskvalifikujte, jer su predobri”, napisao je na društvenim mrežama Mardi Fiš i okačio sliku Rafaela Nadala i Karlosa Alkarasa.

Amerikanac je osvojio šest titula u singlu u karijeri, dve više u dublu, a najzačajniji uspeh mu je srebro sa Olimpijskih igara u Atini. Iste godine je Mardi Fiš igrao i finale Dejvis kupa, a četiri godine kasnije trijumfovao je u Hopman kupu.


tagovi

Olimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024Rafael NadalKarlos AlkarasMardi Fiš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara