Vojvodina neće da bude samo dekor na Marakani: Imamo i mi planove

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.02.20. | 11:37

„Zvezda je promenila stil, mi imamo kontinuitet“, poručuje Nikola Drinčić

Očekuje se fešta na Marakani, veliki broj navijača Crvene zvezde spremnih da pozdrave klupsku legendu Dejana Stankovića na klupi srpskog šampiona. Međutim, Vojvodina ne želi da bude samo dekor u toj priči.

Veruju u Srspkoj Atini da je došlo vreme da Vojvodina prekine crni niz u sudaru sa crveno-belima.
„Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Crvene zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji“, poručio je kapiten Vojvodine Nikola Drinčić.

Izabrane vesti

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na Karađorđu rezultatom 1:2. Domaćin je pružio dobru partiju, ali je presudio gol Matea Garsije.
„Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Sa promenom trenera, Crvena zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu“.

Na sutrašnjem meču, očekuje se dobra poseta, a veliku podršku sa tribina imaće i fudbaleri Vojvodine, za čije navijače su obezbeđeni besplatan prevoz i ulaznice.
„Nama igračima sigurno mnogo znači kad vidimo da imamo podršku sa tribina. I sad na utakmici protiv Proletera, poseta i podrška su bili sasvim pristojni, pogotovo u odnosu na neke ranije utakmice. Ovom prilikom, pozivam i ja naše navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrim rezultatom“, istakao je Drinčić.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara