Aleksandar Zverev (AFP)
Aleksandar Zverev (AFP)

Nakašima se ponadao, ali mu Zverev te nade srušio

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.24. | 01:35

Nemac se plasirao u četvrtfinale Ju-Es opena pobedom od 3:1 u setovima. Iz daljeg takmičenja kod dama ispala Koko Gof

Na trenutak je trajala nada Brendona Nakašime i domaće publike da će u četvrtfinalu Ju-Es opena videto okršaj dvojica Amerikanaca, međutim očas posla su te nade otišle u nepovrat kada je Aleksander Zverev zaigrao onako kako zna. Nemac je posle izgubljenog prvog seta, upalio turbinu i u ostatku meča bio više nego ubedljiv čime se plasirao u četvrtfinale poslednjeg grend slema u sezoni - 3:6, 6:1, 6:2, 6:2.

Tako će umesto 23-godišnjeg Nakašime, na megdan Tejloru Fricu u borbi za najbolja četiri izaći četvrti reket sveta koji u dosadašnjem delu turnira nije posebno blistao, ali je sve svoje protivnike bez prevelikih poteškoća preslišao.

Izabrane vesti

Iznenađenje se nije dogodilo u muškom delu turnira, ali zato jeste u ženskom. Iz daljeg takmičenja je ispala treća nositeljka, Koko Gof koju je sa 2:1 pobedila sunarodnica Ema Navaro.

Zanimljiv meč je bio viđen na Artur Ešu, u kojem je sasvim zasluženo slavila tri godine starija rivalka. Uzela je Navaro prvi set sa 6:3, potom je Gofova uzvratila sa 4:6, ali je u odlučujućem setu 12. teniserka sveta sa 6:3 došla do plasmana među osam najboljih gde će za protivnicu imati Špankinju Paolu Badosu.

SVE MEČEVE US OPENA MOŽETE GLEDATI UŽIVO NA MOZZARTBET.COM



tagovi

US Open 2024Aleksander ZverevKoko Gof

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara