(©Reuters)
(©Reuters)

Muzeti: Nikada nisam igrao protiv ovakvog Novaka

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 22:18

„A, ovo nam je bio sedmi duel“, istakao Italijan

Sedmi put su rekete ukrstili Novak Đoković i Lorenco Muzeti i šesti put je Srbin pobedio. Ali, nikada nije ovako ubedljivo kao danas na Vimbldonu.

Italijan je stoički podneo poraz, a posle meča je istakao da nikada nije igrao protiv tako dobrog Đokovića kao što je to bio danas. A, čovek je operisao koleno pre mesec dana...

Izabrane vesti

Muzeti je pred novinarima u Londonu rekao:

„Nikada se nisam sreo sa ovakvim Novakom. Rekao sam njegovom timu u svlačionici, ovo je sedmi put da smo igrali jedan protiv drugog i nikada nije bio ovakac. Ostao je sam potpuno impresioniran“, naglasio je Muzeti.

I objasnio o čemu se radi:

„Bio nam je ovo prvi susret na travi. Ova podloga savršeno odgovara njegovoj igri. Pogotovo riternu. Pomalo je i suludo. To kako je danas riternirao je stvarno bilo suludo. Imao sam šanse da napravim brejk u drugom setu, ali je i njegov servis bio jako dobar. Potpuno je zaslužio pobedu“.

Ipak, Muzeti nije demoralisan posle polufinala Vimbldona.

„Odlazim kući sa svešću da mogu da pobedim skoro svakog. Nosim sa ovog turnira mnogo pozitivnih utisaka. Sada mi je jasno da na grend slemovima, gde se igra u pet setova, moja igra može da bude na još višem nivou“, ocenio je Muzeti.


tagovi

Novak ĐokovićLorenco MuzetiVimbldon 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara