Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

Marion Bartoli: Neće Novak mnogo toga ispustiti ove sezone, to vam garantujem

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 09:54

„Njegov poraz na Australijan openu je incident“, tvrdi Francuskinja

Bavi se svet tenisa i dalje porazom Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena i „gata“ šta će to značiti za nastavak karijere нajvećeg svih vremena.

Ali, sve je više onih koji smatraju da ovaj poraz baš ništa neće poremetiti kod Đokovića. Štaviše, da će ga možda učiniti još gladnijim za nastavak sezone.

Izabrane vesti

Posle Karoline Garsije, svojih „pet centi“ na ovu temu istakla je Marion Bartoli, još jedna bivša francuska teniserka, koja je odavno veliki poštovalac lika i dela Novaka Đokovića.

„Novak je igrač koji je na AO došao iscrpljen, istrošen iz 2023. godine, koja je za njega bila izuzetna. Sad, posle svega, uzeće odmor, napuniće baterije u društvu porodice, a onda će se spremiti za Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre“, tvrdi Bartoli.

Ona smatra da „mladi lavovi“ nisu još baš tolika opasnost po Đokovića.

„Iako ga mlada generacija napada, njegov poraz na AO je incident. Ne možemo da kažemo da je ovo Đokovićev kraj, to je malo preuranjeno. Ok, nije uspeo ovog puta da osvoji grend slem u Melburnu, ali neće on mnogo toga ispustiti u nastavku sezone, to vam garantujem“, poručila je Marion Bartoli.


tagovi

Novak ĐokovićMarion Bartoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara