Bušarova igra u Čarlstonu protiv Sare Erani
Bušarova igra u Čarlstonu protiv Sare Erani

Lepa Dženi traži šansu na zelenoj šljaci

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.04.18. | 11:00

Nastavljaju se WTA dueli u Čarlstonu i Montereju

Mečevima prvog kola nastavljaju se takmičenja na dva WTA turnira koji se ove sedmice održavaju u Čarlstonu i Montereju. Ovaj prvi je daleko je cenjeniji, te krećemo od njega u ovom našem redovnom dnevnoj bet-analizi teniskih kladilačkih prilika.

Pošto je sam početak takmičenja, program je prepun, a nama su u oko upala dva meča. Prvi je duel iskusne Sare Erani i prelepe Eženi - Dženi Bušar. Italijanka je bez sumnje favorit, mada je poznata po tome što ume da podbaci protiv slabijih igračica. A protiv "kanadske Ane Kurnjikove" očekujemo da se namuči,  ali i da prođe dalje jer ova  kao da je zaboravila da drži reket od kako je postala model.

Izabrane vesti

Drugi susret u Čarlstonu (zelena šljaka, 800.000 dolara) može nam poslužiti kao fiks, a to je očekivana i brza pobeda Darije Kasatkine, inače aktuelne šampionke ovog turnira, nad Amerikankom Kristinom Mekhejl koju je već jednom savladala.

Kompletan raspored dana u Čarlstonu pogledate na LINKU (+6 časova)

U Kaliforniji, tačnije u Montereju (tvrda podloga, 250.000 $ ) večeras takođe veoma interesantan program kojim dominira ime Garbinje Muguruze. Jedna od najboljih teniserki sveta bi trebala da ima lak posao sa nepoznatom Maksikankom, Renatom Sarasuom. Daleko interesantinije bi moglo da bude na duelu olimpijske šampionke, Monike Puig i nezgodne. Očekujemo, naravno pobedu Portorikanke, ali ne bez problema.

Kompletan raspored dana u Montereju pogledate na LINKU (+9 časova)

***kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Eženi Bušar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara