Lepa, ali ne donosi lovu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.03.19. | 14:04

Ako smatrate da Eženi Bušar nije favorti u meču prvog kola Indijan Velsa odigrajte na Kirsten Flipkens i kvotu 2,90

Prvi dan muškog, a drugi ženskog odmeravanja u Indijan Velsu je pred nama. Kalifornijska pustinja se polako zagreva, te je red da bacimo poglčd šta nam to ona večeras nudi za klađenje u ženskom delu žreba.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Prvi duel na koji treba obratiti pažnju je drugi po rasporedu na centralnom terenu, a a igraju ga Venus Vilijams i Andrea Petković.

Pre nekoliko godina ovo bi možda bio i derbi, eventulano bi čak "naša" Nemica bila favorit, ali sada stvari stoje potpuno drugačije. Petkovićeva je nakon serije povreda izgubila korak i ne uspeva da se vrati staroj formi, pa je 68. na svetu, dok se Venus "podigla". Trenutno je 2-2 u međusobnim okršajima, ali je poslednji odigran pre pet godina, te prednost dajemo Amerikanki. Šta više, verujemo i u minus gemove.

Sigurnu pobedu favorita treba potražiti na među između Ons Žaber i Misaki Doi gde očekujemo trijumf Tunišanke i prolaz kvote 1,45. Za one malo hrabrije, predlažemo da probaju sa plus gemovima. 

A za one koji traže "grešku u sistemu"preporučujemo susret Kirsten Flipkens i Evženi Bušar. Naime, MOZZART je za lepu Kanađanku dao kvotu 1,35, dok je pobedu iskusne Belgijanke ocenio koeficijentom 2,90. Da se razumemo, ni jedna ni druga nisu ni blizu onoga što su bile, ali ovde igramo za pare, te predlažemo da se proba na Flipkensovu. Bušarova jednostavno igra slabo već skoro tri sezone i bilo ko da joj se nađe sa druge strane mreže može da je pobedi. Ovo će im biti prvo odmeravanje.

WTA ŽREB

***kvote su pdoložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Eženi Bušar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara