(©Reuters)
(©Reuters)

Legendarni Mekinro zavapio: Pustite čoveka da igra na US openu

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.22. | 19:07

Male šanse da Đoković nastupi u Njujorku

Da li je moguće, kako sada stoji na papiru, da će sledeći grend slem na kojem će Novak Đoković zaigrati biti – Rolan Garos 2023?

Novaku za sada stoji zabrana da uđe u SAD zato što nije vakcinisan, kao i trogodišnja zabrana ulaska u Australiju. Ali, makar ova druga bi trebalo da padne, jer se i vlast u toj zemlji promenila.

Izabrane vesti

A, sve su glasnije poruke posle današnjeg finala da bi trebalo Đokoviću dozvoliti da igra na US openu u avgustu. Iako po zakonu niko ko nije vakcinisan ne može da uđe u zemlju.

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, danas stručni konsultant u brojnim medijima, poručio je da bi Đokoviću trebalo dozvoliti da igra u Njujorku.

„Političari su počeli previše da se mešaju. To su uradili u Australiji. Pustite čoveka da dođe i da igra u Americi, mislim, stvarno ljudi. Ovo je suludo“, poručio je Mek.

Javljaju se na tviteru brojni sa istim mišljenjem, sportisti, glumci, novinari... Da li će to pomoći Đokoviću da dobije zeleno svetlo za ulazak u Severnu Ameriku, teško je proceniti u ovom trenutku.


tagovi

Novak ĐokovićDžon MekinroUS open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara