Komentari na vest

Lajović spasao dve meč lopte, pa ispao

R

Roc

pre oko 2 meseca

I ovaj se ni kriv ni duzan natukao para a jedva zna da pogodi lopticu reketom, ako je pogodi ili zavrsi u mrezi ili 5m u autu i to pro teniser?
D

Dugk

pre oko 2 meseca

Bas me briga za ovog "tenisera" sto su mu seoski turniri nivo.
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Nivo tenisa Dušana Lajovića je tek nešto ispod Bobe Živojinovića u singlu, kada bi mu fizioterapeut na turnirima bio Dži Kurtović iz sarajevske ćevabdžinice "Elvisovi meteori". Ali, ipak je pobeđivao igrače iz prvih deset, i to više puta nego Đere i Kecmanović zajedno (jesu mlađi od njega, pet i devet godina, ali podjednako ne napreduju). Nisu to bili teniseri zalutali u takvo društvo (Del Potro, Nišikori, Medvedev, Siner, Đoković, Rubljov, npr). Štaviše, Medvedeva je pobedio pre par sezona, a Đokovića, Sinera i Rubljova (u finalu) prošle. Pobediti deset vrhunskih igrača ne može biti slučajnost i dokaz nekvaliteta, bio nekom od njih i loš dan, ili vukao neku povredu, igrao sa pola snage. Ali, Lajović nema u sebi snage za ostvarivanje dobrih rezultata u kontinuitetu, ili je ne želi pronaći. Sada je i kasno za preispitivanje, tako da je 1,34 kvota za njegovo napuštanje aktivnog igranja tenisa, zaključno sa decembrom 2025, a 1,02 da će to uraditi godinu dana kasnije. Povodom priča o tome da je Lajović nameštao mečeve, odavno je završena zvanična istraga (pre desetak godina), ali jedna druga činjenica je upadljivija: iako Đere, Kecmanović i Lajović imaju zajedno manje od dvadeset pobeda nad igračima iz prvih deset, sva trojica su pobedila Kaspera Ruda (u trenucima kada bio je zvanično 3, pa 7. igrač sveta). Možda je Rud dobri duh za tenisere iz Srbije.
Л

Лузерић

pre oko 2 meseca

Брату сам после једног пораза у Дејвис Купу на Инстаграму написао поруку. Видео је 😁 Баш је изгубио један овакав меч. После тог пораза, забранио и коментаре испод својих објава. Лик је уз сво поштовање НЕОПИСИВ ЛУЗЕР, НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА 👎👎 То што он има, тј. нема у глави, то је за испитивање. Човек као да није нашег гена, апсолутни лузер, трунку победничког менталитета нема. Тужан.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Tesko nasem tenisu kad se i Djokovic penzionise.Ana Ivanovic u penziji.Jelena Jankovic u penziji.Zimonjic u penziji.
9

97

pre oko 2 meseca

Em nema pojma tenis, em uz to i namesta jer vise mu se isplati uzeti pare od kladze nego da igra tu dzabe na olimpijadi ionako zna da nece daleko dogurati
g

gama

pre oko 2 meseca

Ja uvek maksimalno podrzavam sve nase sportiste, ali Lajovic je jedna teska kanta. Bukvalno ne znam zasto lik i dalje igra tenis, kad se vidi da je nesrecan.
Б

Бфбдбд

pre oko 2 meseca

Брате, батали више, кој к идеш, шта се више брукаш
d

djomladjomla

pre oko 2 meseca

Kad Nolo ode u penziju 3. kolo grand slama ce biti uspeh epskih razmera
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Klasika Lajovica.Izgubio prvi set.Osvojio drugi.Vodio u trecem setu i izgubio mec.
ј

јјјј

pre oko 2 meseca

који је ово канта играч
N

NN3

pre oko 2 meseca

Tri meč lopte. I povede 3:1 u trećem i izgubi 5 vezanih gemova. Luzerčina ona najgora.
5

51

pre oko 2 meseca

Вечити таленат. Никад' ништа од њега. Добија га ко хоће...
y

yit

pre oko 2 meseca

Kolko ovaj decko nista ne zna, kao da ga neko tera da se bavi ovim sportom. Nula energije, nule neke sportske drskosti, nikada ni blizu da dobije nekog Top 10-20 igraca