Krajinović preslišao Sugitu, Srbija vodi s 1:0

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.19. | 12:28

Uspešan start Orlova na Dejvis kupu u Madridu

Muška teniska reprezentacija Srbije povela je sa 1:0 u meču drugog kola Dejvis kupa u Madridu protiv Japana zahvaljujući trijumfu Filipa Krajinovića nad Juičijem Sugitom od 2:0, po setovima 6:2, 6:4. Za nešto više od sat vremena naš igrač je preslišao 104. tenisera sveta i napravio lepu uvertiru u okršaj između Novaka Đokovića i Jošihita Nišioke koji počinje za 20-ak minuta.

Krajinović je dominirao od početka pa do samog kraja duela, što na servisu što na riternu, a posebno je impresivan bio u prvom setu koji je dobio sa 6:2 uz dva izborena brejka. Ni u drugom setu nije bilo problema za 40. tenisera sveta koji je na vreme napravio brejk u trećem gemu i trasirao svoj put ka trijumfu.

Izabrane vesti

Koliko je Srbin bio dominantan u ovom meču potvrđuje i činjenica da Krajinović nije dopuštao Japancu ni da pomisli da može do brejk lopte, a kamoli brejka tokom meča. U svakom slučaju, lep početak za Orlove koji imaju šansu da preko Novaka Đokovića stignu do 2:0 i konačnog trijumfa nad Japancima.

Ukoliko drugi reket sveta zabeleži pobedu nad Nišiokom, dubl koji je planiran za 14 časova igraće se za prestiž, jer će duel između Srbije i Japana biti rešen.  

Foto: Reuters  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara