Alkaras i Nadal (©Reuters)
Alkaras i Nadal (©Reuters)

Kraj za Nadalkaras

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.24. | 21:10

Rafa Nadal i Karlos Alkaras izgubili u dublu od američkog para Karjiček - Ram

Našalio se nekadašnji američki teniser Mardi Fiš pre nekoliko dana kada je nakon pobede tandema Rafael Nadal - Karlos Alkaras, nad Argentincima Andresom Moltenijem i Maksimom Gonsalesom, na društvenim mrežama uz njihovu sliku napisao: “Proglašavam ovaj tim nepoštenim. Momentalno ih diskvalifikujte, jer su predobri”.

Bilo bi zanimljivo čuti šta Fiš ima da kaže nakon večerašnje eliminacije španskog dubla u četvrtfinalu Olimpijskih igrara u Parizu. Uspešniji su bili Amerikanci Ostin Krajiček i Radžev Ram i to sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Izabrane vesti

Meč je trajao svega sat i po, a epilog je nagovešten već na startu, nakon što je američki par tenisera napravio brejk. Drugi set je bio nešto neizvesniji, ali su u sedmom gemu ponovo Krajiček i Ram oduzeli rivalima servis i stekli prednost koju nisu ispuštali do kraja.

Ovim porazom za Nadala su završene tekuće Olimpijske igre, pošto je prethodno u drugom kolu singla izgubio od Novaka Đokovića, a vrlo moguće i da mu je ovo bio poslednji meč na jednom od njegovih omiljenih terena - Rolan Garosovom "Filip Šatrije". Što se tiče Alkarasa, mlada nada i dalje ima šansu za medalju pošto će u singlu igrati protiv Tomija Pola u četvrtfinalu.


tagovi

Rafael NadalKarlos AlkarasPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara