Komentari na vest

KRAJ: Đoković - Muzeti 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0)

B

BZ

pre 26 dana

Neverovatno,da francuzi meč Đoković - Muzeti ,stave u kasne večernje sate.,Muzeti nije loš igrač,željan je pobeda ali još je daleko od neprikosnovenog svetskog br.jedan.,Đoković je dokazao po ko zna koji put,da godine nisu problem i da mladići koji dolaze moraju da pokažu više od 100%,da bi ga pobedili.,Napred Novače u nove pobede.
s

srecko013

pre 26 dana

..sta bi strucnjaci? lako li je da se kritikuje ispod cebenceta, u 3 ujutru.. kako li je tek njima, kad igraju.. nece bre niko da mu se sklanja, svaki poen mora da se zaradi.. ali igra covek posteno, svaka mu cast.. idemo dalje!!!
p

papaaa

pre 26 dana

Laku noc hekteriiiii, zver je zver
s

saletufa

pre 26 dana

AJMO BRATE JAKO SADDD
D

Dzoni lik

pre 26 dana

Ajmo pljuvaci, gde ste sad?
F

Familija

pre 26 dana

Samo napred majstore ajde još malo novi dan novi izazovi nove pobede do titule sa nama ti NAPRED NOVAČE
2

2:2 ljudi, jel

pre 26 dana

Spavate mirno? 👊🇷🇸
I

Infamous

pre 26 dana

Komentatore Daj mi broj od dilera
L

Logitech

pre 26 dana

Ajde Museti mora to bolje. Nadam se da cuva snagu za peti set, da svesno prepusta ovaj cetvrti.
t

tesko za gledati

pre 26 dana

ali ocigledno je doslo vreme da i nas Nole vise nemoze. vreme pobedjuje svakog a i njega je pobedilo. Ali hvala ti za sve lepe trenutke
D

Dajte malo cenzuru

pre 26 dana

komentara. Niste dugo. Cak dva sata
T

Tomaš ue

pre 26 dana

ne blamiraj se čoveče..pusti mladje..to b8 bilo to..sram te bilo za voleje i mrezu..neverovatno..nikad nisi znao to..niti ces ikad
M

MNM

pre 25 dana

Ne treba mu.plači jače:)))))
Л

Лукаку 98

pre 26 dana

Кад мисли да научи да игра волеје????????
P

Pjer Karden

pre 26 dana

Treba da pokuša da uzme medalju na olimpijadi i da do decembra završi sezonu i posle toga reket o klin ipak 37 mu je godina ušao je u 38 a nije tip koji je spreman da igra do 45 i bude 37 na listi,treba znati kada stati,sve je osvojio po više puta,ima dovoljno novca i treba da prestane da muči sebe.
k

kraj. ende. konjec...

pre 26 dana

Na momente Novak izgleda kao da igra mec veterana. Ne moze ni da trci ni da udara loptu na nivou meca na GS. Seta covek. Cemu ova blamaza cele godine? Mora da igra zbog sponzora? Pa plati penale imas stotine miliona. I uzivaj. Karijera je okoncana.
G

Gostimirko

pre 26 dana

Zapamtite dobro 2023.godinu kao zadnju u istoriji srpskog sporta u kojoj se nesto uradilo. Ova 2024.je godina kada je odsviran kraj našem sportu. FUDBAL - debakl antologijski klubova; KOŠARKA - debakl u EL blizanaca; RUKOMET - nakon debakla na EP, debakl u kvalifikacijama za SP; ODBOJKA- debakl u LN i od dobre sanse da se ode na OI sve prosuto; VATERPOLO - debakl na EP, debakl na SP. ĐOKOVIĆ - Penzija, debakl na svim turnirima u 2024. LAKU NOĆ SRBIJO!!
U

UPDP

pre 26 dana

Nije bas bio debakl rukometasa u ovom barazu, videcemo jos i sta ce uraditi No1e, za sve ostalo si u pravu, a tek ce biti neuspeha i razocaranja...
1

12345ss

pre 26 dana

Ma samo smo u stonom tenisu nešto uradili 🤣🤣🤣
B

Brundo

pre 26 dana

Rekoh da je Museti tezak protivnik za Djokovica na ovoj podlozi i da je ovaj mec prvi test za Djokovica.
m

moneyfast88

pre 26 dana

bice 5 setova.. dobija nole ali mučenje je ovo
G

Gost555

pre 26 dana

Dobija Nolo poruku da je vreme za penziju.
b

borivoje š.

pre 26 dana

Nakon tolikih titula Novak jos nije naucio da odigra volej! Od 15 voleja zavrsio je jedva dva poenom?! Spor, plarira lopte, a komentator se zali da Museti pogadja linije. Pa koje kriv Djokovicu sto vise ne moze da pogodi nista? Realno, Novak vise nema igru za trofej. Toliko ima jacih u zdrijebu u ovom momentu da je to celi spisak. Novakovo vreme je proslo sa Federerom i Nadalaom. Mustiju cestitka vec tokom treceg seta.
R

Raspad

pre 26 dana

Totalni. Ne možeš proći treće kolo ni na jednom turniru, siguran je znak da ili nisi spreman, nisi ni želeo da se spremiš....kakva crna olimpijada, pali kući i igraj jamb sa ženom i decom, dosta je bilo. Naravno, hvala za sve prethodne lepe trenutke ali ovo postaje tužno.
M

MNM

pre 26 dana

6:0 u petom hahhaaha💪💪💪
1

12345ss

pre 26 dana

Koliko ti nista ne znas
b

bg

pre 26 dana

nema vise snage u njemu za 3 seta.....
G

Gost555

pre 26 dana

Mozda zato sto ima 37. godina?
l

lenjost

pre 26 dana

Ovo je naš Nole kada NEĆE više da grize na treningu. ZASITIO SE SVEGA JBG! Kvalitet i iskustvo će ga na kraju izgurati kao pobednika iz ovog meča u to sam siguran. Servis mu je previše dobar danas da bi ovo izgubio. Ali nas, koga pratimo i volimo a i samog sebe ovako zaj****. Treba ga neko podrmati iz te njegove "komfort zone". Ili će da trenira jače nego ikad, da zapne da pređe više preko cilja! Ovako liči na sprintaša na 100m koji je pobegao svima, i na zadnjih 15 do 20 metara od jednom zastane...
p

papam

pre 26 dana

Nema smisla da najbolji ikada igra u 2h posle ponoći.
I

Ivan3333

pre 26 dana

Ima li pravilo do kad moze da traje mec posto ako ovako nastave do 4 nece zavrsiti?
I

Ima

pre 26 dana

Mec se zavrsen ali ti nisu javili
Đ

Đukin fan

pre 26 dana

Bespotrebno celonocno maltretiranje!!!Trebali su da ih osedlaju da pocnu u 04 h ujutru i trče dok ne popadaju!!!Potpuno besmislen tajming i organizacija duplo golo
G

Gostimirko

pre 26 dana

Ajmo kući...
M

MNM

pre 26 dana

Aj ti hahaha
E

Eurosport komentator

pre 26 dana

"Pa da li je moguće?" pa x 100
D

Dobar Nole

pre 26 dana

Ali se nekako muči. IDEMOOOOO BREEEE🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪

DR_PFC

pre 26 dana

Da, muci ce. Pokusava na iskustvo, pola poena nece ni da potrci. Tj. nema snage. Na momente mu se vidi na licu "upomoc, dokle vise". Koliko god ga mi voleli i zeleli da igra jos i jos, i da osvaja turnire, mislim da bi bilo bolje da se povuce dok je kralj. Videcemo.
L

Logitech

pre 26 dana

Gde idete, u Monte Karlo?
F

Familija

pre 26 dana

NAPRED Novače samo napred gazi familijo

DR_PFC

pre 26 dana

Ajmoooo Noleee!!!