Kim Klajsters se vraća iz penzije! Opet

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 15:30

Čuvena belgijska teniserka objavila povratak u WTA cirkus nakon osam godina

Jedna od najomiljenijih teniserki svih vremena, osvajačica četiri grend slema i bivši "Broj 1", Kim Klajsters najavila je povratak iz penzije!

Sada 36-godišnja majka troje dece odlučila je da promeni dvevnu rutinu i da se vrati onom što najbolje radi. Na veliku sreću horde njenih navijača, ali i svih ljubitelja belog sporta. Kako je najavljeno, ona će se vratiti na početku 2020. u WTA cirkus.

Izabrane vesti

"Još volim tenis!", pozitivna je Belgijanka, "Ljubav prema sportu je još tu, ali je pitanje da li sam i dalje sposobna da se podignem na nivo koji bih želela. Ne osećam se kao da nešto hoću da dokažem, ali želim da se izazovem i da ponovo budem jaka. Ovo je moj maraton, pa hajde da probam kako ide."

Ovo joj je drugi put da se vraća iz penzije, pošto je to uradila već 2005. kao prva na svetu, ne bi li stvorila porodicu, da bi se vratila dve godine kasnije i ponovo zasela na vrh. U "drugu" penziju je otišla još 2012, kojoj je sada, po svemu sudeći došao kraj, a u međuvremenu je ušla i u "Tenisku kuću slavnih".

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara