"Mugurusa"
"Mugurusa"

Kakva dominacija! Mugurusa je šampion Rolan Garosa

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.06.16. | 17:03

Špankinja je u finalu slavila protiv Serene Vilijams s 2:0 (7:5, 6:4)

MugurusaKakva dominacija - neočekivana dominacija! Garbine Mugurusa je šampion ovogodišnjeg Rolan Garosa pošto je u finalu savladala čuvenu američku teniserku Serenu Vilijams s 2:0 (7:5, 6:4).

Crtala je teniserka iz Španije po terenu, dominirala protiv strašne Serene kao da je neka obična igračica sa trocifrenim brojem na VTA listi. Mugurusa je odlično servirala, forhend ju je služio, sevali su vineri na sve strane.

Izabrane vesti

Serena s druge strane nije bila dovoljno fokusirana, mnogo je grešila iz forhenda, servis je nije služio i dopustila je Mugurusi četiri brejka što je za Serenine mogućnosti previše. Mugurusa je imala probleme sa dvostrukim servis greškama, ali se to nije pokazalo kao nešto sa čime nije mogla da izađe na kraj.

Posle finala Vimbldona prošle godine, Mugurusa je u svom prvom finalu Rolan Garosa došla do trofeja koji će joj pomoći da se približi vrhu VTA listi i da započne seriju osvajanja velikih trofeja.

Kako je Serena udarila jače, Mugurusa je zagrmela još jače. Kakva samo karijera čeka 22-godišnju teniserku iz Španije...

(FOTO: Action images)


tagovi

Rolan GarosGabrine Muguruza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara