""
""

Jelena poražena od Na Li, sledi meč lopta protiv Erani

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.13. | 19:01

Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je danas od Kineskinje Na Li sa 2:1 u setovima - 6:3, 2:6, 6:3, u drugom kolu "bele grupe" završnog turnira sezone u Istanbulu.

Jankovićeva je i pored poraza zadržala šanse za plasman u polufinale, a za to je potrebno da u poslednjem kolu sutra trijumfuje protiv Italijanke Sare Erani.

Izabrane vesti

Srpska teniserka potvrdila je dobru formu i malo je nedostajalo da u Istanbulu zabeleži drugu pobedu zaredom. Nije briljirala kao u jučerašnjem duelu protiv Viktorije Azarenke, međutim, još jednom je pokazala da može ravnopravno da se nosi sa protivnicama iz svetskog vrha.

U prvom setu nadoknadila je vođstvo Kineskinje od 3:0 i činilo se da može do preokreta, ali je Na Li ponovo dobila tri uzastopna gema i zasluženo povela u setovima. Jankovićeva je u nastavku zaigrala sjajno i nakon brejka za 4:2 rutinski izjednačila na 1:1, ali je u trećem setu došlo do pada koncentracije u odlučujućim trenucima što je Kineskinja umela da iskoristi.

Srpkinja je brejkom izjednačila na 3:3 i nagovestila da može do pobede, međutim, bilo je previše oscilacija u njenoj igri, pa je smirenija Na Li kaznila sve greške i zasluženo slavila šesti put u njihovom desetom međusobnom okršaju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Jelena JankovićNa LiWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara