Komentari na vest

Janik Siner ponavlja da je nevin: Tretiran sam kao svi drugi

S

Schwartzenegger

pre 18 dana

Niko nije kriv, a okrivio i pedalirao tu dvojicu. A on kao naivac mali jadni on ništa nije znao. Kako da ne. Tačno mu vidiš zlo koje izbija iz očiju. Sada juri ove Novakove bivše trenere. Ne bi me čudilo da se i dogovori sa onim Panikijem, uvek je delovao lik kao mutljara teška koja bi i rodjenu majku prodala. Plus je Fil Grič carina deset puta jači trener od njega za fizičku pripremu.
Đ

Đeneral Draža

pre 18 dana

Jeste, niko nije kriv, a što dade otkaze ovoj dvojici tek sad kad se pročulo? Kaže, onaj jedan je visoko školovan, zna sve to u detalje, odmah je znao da je iz spreja, kako je onda dopustio masažu u tim uslovima? Mute naveliko, skupi advokati odradili svoj posao.
К

Колувија....

pre 18 dana

не знам зашто,али Ја му некако верујем!!!
H

How yes no

pre 18 dana

I jeste Siner nevin ali kao Ćićolina nekada,u lakat.
и

и моја комшиница

pre 18 dana

Мађарица тврди да је невина,а верује јој само муж са којим има петоро деце,од које једно црно....
U

U Tem Denveru

pre 18 dana

Hahahahahahahahha zna tacno kako je usao u njegov sistem. A ko garantuje da je to tako bilo? Jel sad bilo ko moze da koristi taj argument? Pa zasto pogba sad ne izadje i kaze i ja tacno znam kako je doping usao u moj sistem ? Usao je putem spreja, maser me masirao 10 puta dnevno godinu dana… Debilana
G

Gost RS

pre 18 dana

Da imaš obraza ne bi se ni pojavio na turniru. Već sad si obilježen kao dopingovani slinavko i možeš samo da sanjaš da postaneš velikan ovog sporta.
P

Pinocchio

pre 18 dana

Napravi Đepeto novog Pinokija
k

kokosanel

pre 18 dana

đATPeto.
G

GostLazar

pre 18 dana

Drogos masni
r

rea

pre 18 dana

Ukoliko je sve tako, zašto lepo nije šmekerski pred OI izašao i rekao - "Našli su mi steroid taj i taj u organizmu koji je doping sredstvo, znam zašto je dospeo tu, nisam kriv - suspendovali su me sa OI i zbog toga ću ih tužiti i odrati im kožu kao što to rade jarčevima u klanicama!"!?
H

Had i Beda

pre 18 dana

JaDnik (i) Gresnik.
P

Porastu uši i rep

pre 18 dana

Da Bog da ti na nos izašao doping.
U

UPDP

pre 18 dana

Kako sad iz spreja, zar nije iz kreme? Ne govoris istinu, imas privilegovan tretman.