I Nadal u odbrani Đokovića: Njemu je najteže što je odustao

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.19. | 08:58

Rafa iznenađen zvižducima za Novaka

Zvižduci koje je Novak Đoković dobio od publike u Njujorku posle odustajanja u osmini finala US opena i dalje su jedna od udarnih tema u svetu tenisa. Najbolji teniser sveta je morao da preda meč Stenu Vavrinki posle dva i po seta, zbog povrede ramena, što se nikako nije dopalo Amerikancima.

Čak je i Rafael Nadal, najveći Novakov rival na terenu, ustao u odbranu srpskog tenisera u Njujorku. Ni Špancu nije jasno zbog čega je Đoković na takav način ispraćen u svlačionicu.
Da li je Novak to zaslužio? Ne, naravno da nije. On je super takmičar, pa ako je morao da odustane, to znači da sigurno nije mogao da nastavi meč“, rekao je Nadal.

Izabrane vesti

On je dodao da je Đokoviću najteže zbog svega.
Sigurno je on najteže podneo što je morao da se povuče, jer je propustio šansu da osvoji još jedan grend slem, igrajući na njegovoj omiljenoj podlozi i to posle osvajanja Vimbldona. Imao je veliku šansu“, istakao je Nadal.

Pošto Đoković nije uspeo da odbrani 2.000 bodova sa prošlogodišnjeg US opena, Nadal sada ima veliku šansu da do kraja godine izbije na prvo mesto na ATP listi.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara