Komentari na vest

I dalje smrt u boji za Gaskea: Federer podsetio na svoje slavne vimbldonske verzije (VIDEO)

v

veliki poznavalac beloga sporta

pre oko 3 godine

Ako dodje starkelja do finala, bice skida Nole rdju sa kubure stare! 😂
G

Gost1978

pre oko 3 godine

el klasiko
D

Dusan123321

pre oko 3 godine

Treba probati na norija 2 al majke mi u vrhunskoj formi,nemam nista protiv federera al 4+ lagano
M

Ma da

pre oko 3 godine

Kako bih voleo da dodje do finala, pa da ga Novak posalje u penziju
M

Mrkalo

pre oko 3 godine

Voleo bi finale Novak-Federer,da gledamo jos jednom gs finale dvojice najboljih ikada....
D

Diskriminacija

pre oko 3 godine

Cudno je to da drugi nosilac Medvedev roka tenis po sporednom terenu dok sesti nosilac Federer igra u udarnom terminu na glavnom, da ga slucajno ne uhvati mrak pa da mora da igra dan za danom
U

Upravo to

pre oko 3 godine

I uz to 100+ Marej igra na centralnom i mec se prekida kada god gubi, da dodje do snage, a Novak igra na terenu drugom.Pritom vecito Mareju i Federeru vecernji termini.Novaku popodnevni.
B

Brzi veterani

pre oko 3 godine

Neverovatno koliko je Gaske nespreman i mentalno slab, ne može da zadrži nivo igre, prelomi trenutak. Federer mu prodao par fora u ključnim trenucima i gotovo. Dajte Rođi više nekog ko je fizički spreman, nema smisla da on širi ruke i raduje se uz ovakav slab nivo tenisa.
G

G1010110p1p1p1p1p1p

pre oko 3 godine

Necu da gresim dusu, al manarino je mnogo kvalitetniji teniser i od drejpera a bogami i od andersona koji u notingemu na celindzeru pre par dana ispada u prvom kolu. To sto je anderson 2018. godine bio u finalu Vimbldona ne znaci da je u ovom momentu ozbiljan igrac. gaske jeste slab, njegovo vreme je proslo, stara skola, mentalno slab, al nemojte biti pristrasni. federer ima i manarina a i norija u prva cetiri kola, a djokovic nema ozbiljnog protivnika sve do rubljova u 1/4. Garin je 20. nosilac al svi znamo koliko je smesan na travi i da je klasican sljakas. Nori ima fantasticnu sezonu, namucio je i beretinija u kvinsu, sapovalova rutinski dobio isto u kvinsu, decko je sazreo i mozda i dobije federera, kladicu se na njega, valja to iskoristiti. manarino znamo kako svojim ravnim forhendom koji dobija ubrzanje zna da napravi problem. dakle neuporedivo tezi treb u prva 4 kola sto je i logicno jer je 7. nosilac a novak 1. i onda komentari kao da federer igra protiv 250. na listi, a djokovic delje ove top10 u prva 4 kola. U redu sve volimo svi nola, svi smo srbi, pravoslavci, al retki su nepristrasni komentari.
1

11112

pre oko 3 godine

Pa sta poredis Novaka koji je prvi i Federera koji je 8, realno 150 jer su zamrzli listu i menjali pravila?Da je realno Federer bi u prvom kolu dobio Novaka i otisao kuci. Anderson ovakav bi 3:0 Gaskea dobio.Covek barem ima Gs finale, sta ima Gaske?
Д

До следећег кола

pre oko 3 godine

Гаске далеко од озбиљног тенисера, има снаге таман за један сет.. Деда ако дође до Зверева биће сурово....
G

Gostp177171

pre oko 3 godine

pederer
M

Mile bušan

pre oko 3 godine

Tenis za veterane. Jadno je kad ne vidiš da treba da prekineš.Priča se da je Manarino namerno pao,da slučajno ne bi penzos ispao u prvom kolu. Ovako što bi momci rekli metak čeka. Kraj je iza ćoška.