Barti i Kvitova
Barti i Kvitova

Ešli Barti i san o slatkoj osveti

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 15:50

Prva igračica sveta večeras, godinu dana kasnije ponovo protiv Petre Kvitove pred domaćom publikom. Pre njih, u prvom četvrtfinalu Australijan opena od 01.00 Kenan - Žaber

Seča favorita u ženskom delu singl žreba Australijan opena kreirala je pomalo neočekivane parove za poslednje dane ovog prestižnog takmičenja. Pa je tako prvo četvrtfinale koje igraju sastavljeno od dve devojke koje verovatno i same nisu sanjale šta ih čeka ove sezone u Melburnu.

KVITOVA OSVAJA AUSTRALIJAN OPEN - KVOTA 6,00!

Izabrane vesti

U pitanju su Sofija Kenan i Uns Žaber. Amerikanka je blagi favoritkinja protiv najbolje arapske teniserke. Tunišanki, koja nikada nije osvojila WTA turnir ovo je najveći uspeh u karijeri na grend slemovima. Kenan, trenutno 15. reket sveta već ima tri titule i nema sumnje da ima i veće šanse u ovom duelu. Ovaj meč počinje u 01.00 večeras nakon ponoći, a odmah nakon njih dve na teren Rod Lejver arene istrčavaju Petra Kvitova i Ešli Barti.

Derbi završnih rundi prvog grend slema sezone, duel prvog i osmog reketa sveta, njihov osmi. Ujedno i repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala. Sa tom, veoma uverljivom pobedom visoka, snažna i iskusna Čehinja je povela sa 4-0 u međusobnim duelima, ali Australijaka kao da se tada razbudila i u nastavku 2019. osvojilla srca svih zaljubljenika u tenis, ali i Rolan Garos, kao i prvo mesto na svetskoj lestvici. Sem toga, uspela je da spusti prednost Kvitove na 3-4 i sada na domaćem terenu sa mnogo emocija sanja slatku osvetu.

A mi sanjamo dugačak meč u tri seta, možda i koji taj-brejk. I malu prednost ipak dajemo Evropljankikoja bi mogla da iskoristi snažan servis najbolje što zna.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara