Komentari na vest

Egzibicija pred Ju-Es open: Đoković i Mekinro na Alkarasa i Agasija

I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Alkaraz nikada vidjeniji hajp u istoriji tenisa. Vec se preforsisao a ima samo 21 godinu. Igra sve moguce turnire. Sa 25 ce vec biti u padu.
a

aj ne lupaj

pre oko 1 mesec

ne igra samo nego osvaja, igrao je dobro i u Parizu, jako tezak mec za Novaka. Srecom je dobio. Karlitos je momak na mestu... Naravno da nece osvajati svaki turnir na koji dodje. otici ce na odmor, izgubiti ranije..Nema tu nista lose.. A sto se tice toga da je u zizi, pa naravno..Kao da Novak nije bio kada je poceo. Jos smo razvili teorije da su svi protiv njega itd, mrzimo druge ..
N

No.1

pre oko 1 mesec

Egzibicija do kraja godine. Novak brani još 4300 poena (UsO, Paris i Torino) plus ovih 1000 što je upravo izgubio tako da nema neke jurnjave za brojem 1. Super bi bilo ako uspe još jedan ili dva bilo koja turnira da osvoji, da u sledeću udje sa 100+ titula pa lagano da ide do 110 za 3-4 godine. "Problem" je u mentalitetu jer Novak neće kao ovi ispred njega da juri mizerne turnire nego samo 1000, gs i atp finale. Inače olako bi uzeo par 250 sa po tri-četiri meče na tim turnirima sa igračima van top 20... Jedini preostali ozbiljan rekord koji ne drži je 109 turnira, sve ostalo je već overio.
P

Pa

pre oko 1 mesec

Ni alkaraz ne juri male turnire ne znam sta nije jasno
N

No.1

pre oko 1 mesec

Pa Alkaraz nikako nije ispred Novaka!!!! Ni u kom smislu: na atp listi, broju osvojenih turnira ili medjusobnim skorom... Konors i RF
d

dkcz

pre oko 1 mesec

pa glupo je da šampion prošlosti (Đoković) igra sa šampionom sadašnjosti (gle opet Đoković) :)
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Komentar smesan samo srbima