Đoković ponovo osetio bol u ramenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.10.19. | 16:34

Igrao je i dubl posle toga

Sjajna partija Novaka Đokovića u Šangaju, bez trunke muke je izbacio Džona Iznera (7:5, 6:3) i plasirao se u četvrtfinale mastersa. A, onda je zaigrao i dubl meč zajedno sa Filipom Krajinovićem, koji je srpski tandem izgubio od Džejmija Mareja i Nila Skupskog (6:3, 6:2).

Kada je napokon završio program današnjeg dana, prvi teniser sveta je priznao da nije bilo baš sve idealno protiv Iznera. Naime, ponovo je osetio bol u ramenu, koje ga je mučilo na US Openu i zbog kojeg nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku.

Izabrane vesti

Novaka je „pecnulo“ rame protiv Iznera kada se protegao na svoj prepoznatljiv način da bi vratio jedan servis Amerikanca.
Da, osetio sam malo bola u ramenu kada sam se jednom protegao. Međutim, posle toga sam igrao i dubl meč, tako da mi se čini da je sve u redu“, rekao je Đoković.

Srpski as je priznao da mu je uvek poseban izazov kada igra protiv Iznera.
Uvek je to veliki izazov, vraćati Iznerove servise. Ima jedan od najjačih servisa svih vremena, to mu je ogromno oružje i velika prednost protiv svih. Ipak, uspevao sam da pronađem pravu poziciju kod riterna na kraju prvog seta i na početku drugog. Dobio sam pet gemova uzastopno i to je bio ključ pobede“.

Iako ga je rame „štrecnulo“, to se nije osetilo u Đokovićevoj igri. Naprotiv...
Mislim da je ovo bio jedan od mojih najboljih mečeva ikada kada je servis u pitanju“, priznao je Novak.

Veliko iskušenje čeka srpskog asa u narednoj rundi, jer će u četvrtfinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara