Đoković: Pamtiću ovo celog života, jedan od najlepših trenutaka u karijeri

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 15:24

Novak oduševljen, Viktor se usaglasio

Bravo!

To je prava reč za naše tenisere koji su odradili pravi posao i postali prvi osvajači ATP Kupa u istoriji. Emocije su bile tu, bilo je i suza, a nisu Novak Đoković i Viktor Troicki štedeli reči posle ovog finala protiv Španije u kom je Srbija bila bolja sa 2:1 u ukupnom rezultatu.

Izabrane vesti

Prvi je reč dobio Đoković.
"Pamtiću ovo celoga života! Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. I zaista, imao sam sreću i blagosloven sam što imam divnu karijeru 15 godina, ali igrati za moju državu, sa mojim drugarima koji su godinama pored mene, to se ne može porediti ni sa čim", rekao je Đoković.

Nije zaboravio ni da pozove na skandiranje Dušanu Lajoviću.
"Veliki timski rad. Želim da ponovim ono što je rekao Viktor, Dušan je igrao najbolji tenis na betonu ikada. Divan momak. Toliko je radio, toliko se trudio da bi došao ovde", rekao je Đoković.

ŠAMPIONI! Srbija prvi pobednik ATP kupa

Upitan je i kako će proslaviti ovu titulu.
"Idemo nazad u Srbiju da slavimo, i da se vratimo ovde, ha-ha. Mnogo ima Srba ovde u Sidneju, očigledno. Viktor mora da spava, ja ne moram. Ako želite da pravite žurku, tu sam".

Viktor Troicki je takođe istakao da će ovo iskustvo pamtiti celoga života.
"Prvo bih čestitao Đokoviću što smo učinili ovo... Igramo od devete, desete godine, delili smo sve na terenu, to je nestvarno. Pamtićemo ovo čitavog života. Počeli smo sporo, ali smo se vratili, navijači su nam mnogo pomogli. Stvarno želim da im se zahvalim", rekao je Troicki.

Fantastičan uspeh za srpski tenis koji je posle osvojenog Dejvis Kupa sada osvojio i ATP Kup.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara