Del Potro na ivici

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.03.18. | 13:00

Argentinac nakon velike drame u meču sa Raonićem ipak u polufinalu mastersa u Majamiju. Večeras preostali susreti četvrtfinala: Karenjo Busta - Anderson i Zverev - Ćorić

Huan Martin del Potro igra možda i najbolji tenis života, ukoliko se izuzme jedini osvojeni grend slem, US Open 2009. Argentinski as je prvo osvojio Indijan Velsa slomivši Rodžera Federera u epskom finalu, a sada je na putu da pokori i Majami, oba mestersa "Sanšajn dabla".

Za tako nešto, ipak treba imati mnogo snage i nešto malo sreće, a nakon sinoćnjeg paklenog meča četvfinala protiv Miloša Raonića koji se završio tek u ponoć na Floridi rezultatom 5:7, 7:6 (1), 7:6 (3), Fortuna mu je potrebnija više nego ikada. Svestan je i Delpo da je u problemima, pre svega fizičkim jer njegovo telo nikada se nije odlikovalo spartanskom izdržljivošću Nadala, Đokovića, Federera ili Marija.

Izabrane vesti

"Sve me boli, celo telo! Bio je to iscrpljujući meč i mentalno i fizički. Iskoristio sam svu energiju koju sam imao, dao sam sve..", rekao je nakon dvoiposatnog boja sa Kanađaninom.

Del Potra sada očekuje dan odmora, pa duel polufinala sa Amerikancem Džonom Iznerom, a večeras se igraju prestala dva susreta četvfinala u muškom delu žreba. Program na centralnom terenu počinje u 19 časova po srednjoevropkom vremenu ženskim polufinalom, Viktorija Azarenka - Sloun Stivens, nakon čega na teren istrčavaju Pablo Karenjo Busta i Kevin Anderson. Dva posve različita tipa igrača., koj često međusobno vode teške bitke, ali nekako uvek dvometraš iz Južne Afrike paklenog servisa izađe kao pobednik. Do sada u četiri navrata, a  to nam govori da i ovde možemo očekivati napet meč, ali i pobedu Andersona.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 01:05 7776 ATP Zverev A. - Coric B. kmb 1&ug> (22.5) 2,85
Čet 21:05 7777 ATP Anderson K. - Carreno P. tb da 1,90
Ukupna kvota5,42

Za jedan čas posle ponoći zakazan je susret dva mlada teniska lava, Aleksandera Zvereva i Borne Ćorića. Nemac se vratio nakon kraćeg pada forme uzrokovanog lošim odnosima u timu, dok je Hrvat u usponu već neko vreme pošto je duže vreme imao ozbiljnih problema sa igrom.

Samim itm je i teže odrediti favorita, ali je to svakako Nemac iako ga je Ćorić pobedio u oba odmeravanja. Momak iz Zagreba se neće tako lako dati, jer očigledno zna da igra protiv suparnika iz Hamburga.

Kompletan raspored 11. dana Majamija pogledajte na LINKU (+6 časova)

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Huan Martin Del PotroAleksander ZverevBorna Ćorićsportsko klađenjebet analizaMajamiATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara