Komentari na vest

Deda se ne da

P

Poreska služba

pre 25 dana

Gospodine Đokoviću platite porez!
X

Xide

pre 25 dana

Gde? I mene bas zanima posto i ja radiom u inostranstvu tj. zaradjujem i placam porez na zaradjeno. pa me zanima jesam li duzan da i u Srbiji uplacujem?i ako jesam na sta placam?
L

Logitech

pre 25 dana

Ispasce deda od Ruda kad prodje Cerundola.
M

Monteroo

pre 25 dana

Musseti igra meč života sve pogađa,a nole tri sata igra kao običan teniser,odličan, ali običan....i šta se tu desi da on svicuje onako.....da udje u nole mod....i više ništa nije bitno ni teren ni vreme ni ko je preko puta....to krene da zviždi....vidiš da nije normalno....i pocisti te za sat vremena, shvatiš da ne vredi....izadjes sa terena ko po....n
m

milivoje m

pre 25 dana

Igraj i raduj narod Srbije,uzimaj ovo i Olimpijadu i onaj tvoj turnir u njihovoj Britaniji,daj nam da uzivamo dok te gledamo,samo napred,gde ti igras tu smo mi.
R

Rubikova kocka

pre 25 dana

A narod Republike Srpske?
B

BudvaS

pre 25 dana

A narod srpske sparte? CG?
E

Epson

pre 25 dana

Ja bih bio sasvim zadovoljan da se ove godine uzme bar jedan GS od preostala 3, i zlato na Olimpijadi. Ma ne mora ni GS. Covek je nebrojeno puta dokazao da je najveci teniser u istoriji i da je medju najvecim sportistima ikad. Blizi se penzija i to je ocigledno u Novakovim pokretima, zato uzivajmo jos malo u onom sto nudi.
P

Pobeda je resenje

pre 25 dana

Novak je srpska medicina a srpska medicina je najbolja na svetu.
B

Brka KTTP

pre 25 dana

Nemačka medicina je najbolja na svetu...
s

sara gabri

pre 25 dana

Neverovatno je da dopuste sa najveci svih vremena igra u 3 ujutru, sve pokusavaju ali idalje mu ne mogu ništa, ovaj klinac je pogodio 70,80 linija, verujem da za celu godinu ne pogodi toliko!
G

Gost RS

pre 25 dana

Ne treba praviti euforiju,samo uživati a formu diže kad treba kako samo on zna. Da uzme Vimblod i zlato to bi bila sjajna godina.
M

Milos00pp

pre 25 dana

Samo ko nije gledao mec moze da kaze da nije vjerovao i da je Novak lose izgledao. Njegov najbolji tenis ove godine ubjedljivo, sve je dobro radio i sa druge strane mreze nevjerovatni Museti i njegova 3 ipo sata tenis. Po kvalitetu sigurno mec godine
S

Sekcija Lajkovac

pre 25 dana

Novak ne sme da stane! Broj 1 ostaje broj 1

Bojank91

pre 25 dana

Pusti brkove, Nole! Ne samo da bi bio isti Tesla nego bi ih dodatno ponizio
D

Deyan X

pre 26 dana

Gledao kraj 4. seta i ceo 5. set. Neverovatno kako je Djokovic igrao, i kako se kretao. Museti za to vreme pada, u igri... iako je imao nekoliko poena na liniji taman da dize Novaku temperaturu. Sve u svemu, epski mec iako nije bio finale.....
S

Saturn

pre 26 dana

Djedo posle ove godine u Penziju , sve si uzeo , sve si osvojio,sve rekorde oborio ... Ko Kros kad si najbolji u penziju ! :D Ne mogu da gledam kako si na ivici da izgubis ili kako gubis ... 3 dana mi nije dobro jer nisam navikao !
N

Novi Sad svaki kvart svaki kraj

pre 26 dana

Ljubomora je bolest od koje mnogi pate😘
x

xyz

pre 26 dana

Odlican naslov
G

Gost1234

pre 26 dana

Tuzan dan za grobare))) Otisao Kaboklo vratio se Novak!!!!!!!!!! Gazi kralju!!!!!!!!!
P

PzKM

pre 26 dana

Ne gubi se.
T

Tarantula

pre 26 dana

Novače sokole srbskiiiiii!!!
n

nikolabg

pre 25 dana

Ne znam šta je problem ako si Grobar da navijaš za Novaka. Pa on je igrao za Partizan. Samo debil može da mrzi takvog gospodina. I nije on Čović i Terzić.
P

Pukac

pre 26 dana

Ce da mu se svidi opasno ovo "deda".. :D
8

8789

pre 26 dana

Kraljina!!!
T

TD

pre 26 dana

STARINA NOVAK
J

Jun2024

pre 26 dana

Kakav je to ludi brat!
A

AEO lično

pre 26 dana

Stari panj vatru drži,pa da vidiš kako prži!
d

del.pje

pre 26 dana

идемо ЛЕГЕНДО светског спорта.идемоооооо најбољи од свих спортиста свих спортова икада 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
N

Nole ziva legenda

pre 25 dana

tu se svako slaze ko nije maliciozan nego je objektivan. Ali preterujete sa komentarima. Kad bude ceo svet trenirao tenis, kada to bude i po popularnosti i po pristupacnosti sport za sve ljude a ne samo za bogate, onda mozemo pricati da je teniser najbolji sportista od svih sportista na svetu...