Komentari na vest

Da, jedino Novak može da ga zaustavi: Mister 'pasing šot' Karlos zapalio Pariz i ide po medalju!

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Alkaraz neće biti više od godinu dana na sceni, ljudi pa nije to samo snafa i sorema, a slava kada udari u glavu, novac, žene, udarite SS na ovaj moj komentar pa se vidimo na AO 2026 i onda ću vas isto pitati, samo da odmah stavim u podsetnik... Novak ima čelične nerve i godinama je radio na usavršavanju, a Alkaraz nema dobrog rivala trenutno, ali pojaviće se neki novi klinac, samo će bljesnuti... Živi bili pa videli...
n

nekaki100

pre oko 2 meseca

ajde ne kaki
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre oko 2 meseca

Videćemo . Ipak jos igra Novak . Pojavice se jos neki talenat kad bi sve tako bilo lagano , okej , istina je da je konkurencija slaba ALI uvek ima to ALI !! Da baba ima m...a bila bi deda😉 Svakako je Alkaraz u formi , vrhunski igra ako uspe da odrzi ovu formu ... NOVAK JE U 24/25 POCO DA MELJE .
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Svaka čast španskoj kraljici kako je navijala,oduševila me žena.
N

Nejmar seku

pre oko 2 meseca

Novak ako udje u finale uzima.ovo sigurno, nemam dilemu !!! Svi drugi koji kazu Alkaraz, nemaju pojma o tenisu.
P

Pley

pre oko 2 meseca

Uzima zlato Alkaraz lagano šteta nisam fan naravno da bih voleo Novak da uzme ali nema šanse

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

A ti se razumeš u tenis kao Marica u kk... Pa druže, za razliku od Novaka, Alkaraz igra i dubl, znači duplo više se umara, to je hedna stvar, a druga stvar - obo je olimpijada a ne Roland Garros, ovde se igra za zemlju i srce a ne za pare... I treće, ako je nešto ovde bitno - to je iskustvo, uostalom valjda nisi bio slep pored očiju da vidiš da Tzitzipas, koji je u drugom setu imao 5:2 i 40 : 0, pa he izgubio set, teniser koji je godinama u oprn eri i koji nije u sjajnoj kondiciji ali je parirao odlično!!!
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

U top formi je Alkaraz i iako volim Noleta kao brata mislim da je 99% sigurno da mali uzima zlato. Konkurencija mu je izuzetno slaba i verujem da vec sledece godine moze do zlatnog slema. Ako ne sledece uzece ga u narednih par godina dok se ne pojavi neki krsten igrac. Od ovih trenutnih jedino Siner moze da ga dobije, ali cini se da je sklon povredama i da zbog toga nece napraviti karijeru kakvu je mogao.
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Pol je dečko budaletina....
H

Hulio

pre oko 2 meseca

Novak na vrhuncu bi ocistio alkaraza ..nadal i federer isto ...decko je mlad 21g i naravno da ce da razgara ...treba on jos dosta da pase travu da bi stigao federera i nadala pa tek onda novaka
N

N1204

pre oko 2 meseca

Federer 21 god- 0 GS,Nole 21 god - 1 GS,Nadal 21 god.-3 GS,Alkaraz 21 god.-4 GS,Alkaraz je već sad kompletniji igrač od Federera i Nadala i preti da postane unapređena verzija Novaka Djokovica.
Z

Znikar

pre oko 2 meseca

U 3 seta ne moze niko, mali je fizicki fantasticno spreman, glavu ima odavno. Njega samo moze da sputa isto kao i Nadala, u buducnosti da telo pocne da otkazuje. Mnogo se trosi, igra od prvog do poslednjeg poena 110%.
6

66

pre oko 2 meseca

Шаље Нолета у пензију значи.
z

zjjjjjk

pre oko 2 meseca

Koliko si odvratan od 0 do Alkaraz
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Sta je ispustio pol u drugom setu…

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Nema sta decko je bolesno dobar, samo nenormalno jaka konkurencija ili povrede mogu da ga zaustave da ne prestigne Novaka, ali opet Novak je svoje rekorde stvorio u eri Federera i Nadala, Alkaraz za sada nema ograca koji moze da se poredi sa Marejem pored sebe a kamoli sa ovom dvojicom
i

i da ima

pre oko 2 meseca

drao bi ih..momak igra super , nema tu sta..naravno ne znaci da ce sve moguce osvajati ali da je dobar jeste