Komentari na vest

Četvrta sreća: Saša Zverev u prvom finalu Rolan Garosa

O

OptaAce

pre 20 dana

-A. Zverev protiv K. Ruda: 3W 2L. -A. Zverev je 5. teniser u poslednje 2 decenije koji je stigao do finala u singlu na Italijan openu i RG u 1 kalendarskoj godini posle E. Mareja, Novaka (2012, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021), R. Nadala i R. Federera. -A. Zverev je 2. nemački teniser u Open eri (od 1968.) koji je stigao do finala u singlu na RG posle M. Štiha 1996. (izgubio je od J. Kafeljnikova). -Pozdrav.
l

laganooo

pre 20 dana

brate ne mora da znaci da bi ga dobio i ako je vodio 1 0...i prosle sezone ga je pocistio rud samo zato sto se zverev tek vratio nakon povrede i sam plasman prosle godine u polufinale za zvereva u tim okolnostima je bio premija. Rud ima tri plasmana u finale slemova a da je pritom dobio samo jednom top 10 igraca i to runea koji tad nije bio u formi. Postoji razlog zasto je to tako :D
R

Rud

pre 20 dana

Dal je moguce da jedan sportski portal ne kaze glavni razlog koji je uticao na krajnji ishod,to su bolovi u stomaku koje je Rud imao od 2. seta pa sve do kraja meca,zato je i dobio Zverev,inace bi ga Rud pocistio kao prosle god da je sve bilo okej,sto se videlo i u prvom setu danas.
@

@rud

pre 20 dana

pa piše da je imao fizičkih problema, da je jedva dolazio do daha. Da li je moguće da se pljuje i piše samo da bi se nešto opljuvalo, dajte malo svesti u glavi, ljudi!