Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

Bljutava šala Tonija Nadala: Najbolje bi bilo da se Đoković povredi pred Pariz

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 09:07

„Pa da Rafa osvoji zlato“, poručio stric španskog asa

Nekada je najbolje ćutati, pogotovo ako niste baš najduhovitija osoba na svetu. A, tu šansu je propustio Toni Nadal, stric i nekadašnji Rafin trener, koji se obrukao u izjavi za „La Sekstu“, gde je, kao kroz šalu, poželeo Novaku Đokoviću da se povredi pred Olimpijske igre.

Hteo je Toni Nadal u neku ruku da oda priznanje srpskom asu, da je preko njega pakleno teško doći do trofeja, ali to je učinio na vrlo neartikulisan način.

Izabrane vesti

Prvo je pričao o Rafinim šansama za Rolan Garos.

„I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej“, rekao je Toni.

A, onda dodao i drugu želju.

„Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji“, rekao je Toni Nadal, uz ogradu da je to šala. Ne baš na mestu...

Rafin stric je objasnio i zašto su Biku sa Majorke Igre u Parizu toliko bitne.

Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju“, objasnio je Toni Nadal.


tagovi

Novak ĐokovićToni NadalPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara