Miomir Kecmanović ©AFP
Miomir Kecmanović ©AFP

ATP St. Peterburg: Kecmanović kuva osvetu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 10:18

Naš mladi teniski as protiv daleko iskusnijeg Kukuškina na startu turnira u carskom gradu. Nekoliko sigurizza čeka da pojača tikete

Kao i na Sardiniji, gde naš tenis predstavljaju ove sedmice Laslo Đere i Dušan Lajović, imamo dva igrača i na sasma drugom kraju Evrope, Sankt Peterburgu. I dok je Miomir Kecmanović dobio priliku u glavnom žrebu ovog ATP 500 takmičenja (tvrda podloga u zatvorenom, nagradni fond 1,25 miliona dolara) na osnovu plasmana, Viktor Troicki je probao prvo kroz kvalifikacije gde je zaustavljen na poslednjoj od dve stepenice, da bi potom ipak ušao kao srećni gubitnik pošto je Sem Kveri bio pozittivan na kovid 19 te je morao da se povuče.

RASPORED MEČEVA (-1 Č)

Izabrane vesti

Mladi 21-godišnji Beograđanin danas kreće sa takmičenjem u ruskom carskom gradu, a prvi protivnik mu je skoro 12 godina stariji Mihail Kukuškin. U pitanju je ruski as koji nastupa za reprezentaciju Kazahstana i već godinama na ATP turu ostavlja pokatkad dubok trag. Trenutno je 88. na svetskoj lestvici, prošle godine je imao najviši rang na 39. mestu, tako da je jasno da se radi o kvalitetmnom takmičenju.

(1,60) KECMANOVIĆ – KUKUŠKIN (2,40)

A ukoliko Kecmanović, trenuto 41. na ATP listi misli da bude u vrhu belog sporta mora da pobeđuje ovakve protivnike. Ovo će mu biti i prilika da se osveti Kukuškinu za prošlogodinji tesan poraz u dva seta na mastersu u Šangaju. I tamo se igralo na betonu, ali na otvorenom, što umnogome menja stvari. Mi verujemo u trijumf našeg asa, ali ne bez velike borbe, možda i u tri seta. Pobednik ide na Britanca Kamerona Norina koji je u tri seta bio bolji od osmog nosioca, Amerikanca Tejlora Frica.

(1,25) RAONIĆ - VULF (3,55)

Inače, današnji raspored mečeva u Sankt Peterburgu je pun potencijalnih sigurizza. Istina za male kvote, ali su sve to odlične prilke da se pojača tiket. Tu pre svega mislimo na duel između Miloša Raonića i kvalifikanta Džej Džej Vulfa. U pitanju je mladi Amerikanac, trenutno 123 na svetu, koji će po svemu sudeći biti lakši obrok za alu iz Podgorice.

(1,10) HAČANOV – DAKVORT (5,80)

(1,45) RUBLJOV – POSPIŠIL (2,55)

Takođe, verujemo u pobedu Karena Hačanova nad Džejmsom Dakvotrom, kao i novog člana Top 10 elite, Andreja Rubljova koji ne bi trebalo na domaćem terenu da ima problema sa Vasekom Pospišilom.



tagovi

Miomir Kecmanovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara