NAJAVA DANA (subota, 18. аpril): Fudbalski koktel smućkan od Belorusa i Nikaragvanaca

Vreme čitanja: 5min | sub. 18.04.20. | 08:00

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

ISLOČ MINSK – SLAVIJA MOZIR, 13.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Do petog kola, Slaviju je savladao jedino Sluck koji se pokazao kao veoma energičan u napadu. Isloč je vezao dva GG4+ poraza igrajući baš s pomenutim Sluckom, ali i Brestom, pa mu je krajnje vreme da pokuša da se vadi na svom travnjaku. Inače, poslednji put u novembru na utakmici ovoga para pobedila je Slavija Mozir u svojstvu domaćina. Ovaj podatak je bitan, jer od 2017. godine na tačno četiri utakmice ovih timova dolazi jedinica. Inače, Isloč je pre poslednje utakmice para u pet uzastopnih navrata bio bolji.

Izabrane vesti

VITEBSK - DINAMO BREST, 17.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Po bodovima, rekli bi da je ovo susret ravnopravnih rivala, ali ne... Dinamo Brest iz prva četiri kola ima već šest postignutih golova, rival duplo manje, a dalo se zapaziti i da je igra gostujućeg tima na startu šampionata bila znatno konkretnija. Uostalom, Vitebsk je od 2016. godine potpuno pokoren od strane Dinamo Bresta, što je samo još jedan dokaz da domaće čeka teška, ali ne i nemoguća partija.

BATE BORISOV – TORPEDO  ŽODINO, 19.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Znamo dobro za reputaciju BATE Borisova, ali i za trenutno jako dobre partije Torpeda. Na strani domaćina je svakako međusobna tradicija, ali otpor tima iz Žodina ne treba da zanemarimo. Naprotiv, jer ako smo nešto naučili iz prva četiri kola, onda je to žilav nastup ove dve ekipe koji najavljuje tvrdu utakmicu verovatno bez erupcije golova. Torpedo je prve četiri utakmice u šampionatu overio prolaznim 0-2, ali i NG tipovima. BATE je tri puta odigrao za prolaznu 3+ igru. To pored Torpeda neće tako lako ići.

RUH BREST – MINSK, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Egal po svoj prilici, pa se sa sigurnošću za veliku prednost Ruhu ne sme pripisati domaći teren na gde su izgubili od Enegetika s minimalcem. Minsk je od istog tima poražen u gostima, ali je i probio led utakmica na strani kada je s 1:3 savladao Belšinu. Uzgred, valja znati i da je Ruh u elitu stigao iz nižeg ranga takmičenja, dok je Minsk u prošloj sezoni bio osrednji tim beloruske elite.

GOMELJ – NAFTAN, 14.30
(Fudbal, Belorusija 2)

Prvo je kolo, a tradicija im je vrlo interesantna. Naime, Gomelj i Naftan od 2014. do  2017. godine nisu izdali 4+ igru. Podaci su stari, ali nikako i zastareli, budući da su oba tima u prpremnom periodu igrala vrlo efikasne mečeve. Ipak, treba znati i da je Gomelj dođoš iz elite, te da svakako od prvog kola želi da krene oštro ne bi li se vratio nazad među najbolje. Takođe, setimo li se Naftana sa Zvezdom u drugom kolu kvalifikacija za LE iz 2012. godine svakako da možemo konstatovati da ni jean ni drugi tim nije bez pedigrea, odnosno autsajder.

SPUTNJIK REČICA – SMORGON, 14.00
(Fudbal, Belorusija 2)

Sputnjik se pripremao, odnosno kalio na članovima elitne beloruske lige, a naspram igre treba mu skinuti kapu. Primra radi, remizirali su sa Energetikom, a dobili Svetlogorsk. To je znak da mogu, odnosno da bi im velike ambicije u nastupajućem takmičenju stajale. Zbog toga treba na stranu staviti poslednju utakmicu u 3:5 u avgustu prošle godine.

AIK – VASALUNDS, 14.00
(Fudbal, prijateljska utakmica)

Lagan posao za AIK je izvestan. Kup je dobro išao AIK-ovom timu, pa ako imamo u vidu kako je tim iz Stokhoma odigrao s Ergriteom, te Kalmarom, jedan Vasalunds ne bi trebalo da im zadaje probleme. Naravno, reč je o opštoj formi trećeligaša koji je poslednje dve pripremne utakmice izgubio s 4+ ishodima. Dakle, sve je jasno, pa zato predlažemo da razmislite o tipovima na golove, naravno i kombinacijama.

MANGAVA – FERETI, 23.00
(Fubal, Nikaragva 1)

Neka vrsta derbija kola u Nikaragvi može da zaintrigira. Mangava je trenutno najbolja, bez poraza ne na pet utakmica u nizu, drži čelo tabele, a Fereti je na uzlaznoj putanji. Četiri dobijena meča gostujućeg tima znači da na nogama Mangavi neće biti bunker igre. Inače, poslednji put u martu na meču ovoga para slavila je Mangava s minimalcem, ali su se pre toga utakmice ovih timova pokazale kao jako efikasne. Možda je vreme da se to nastavi, budući da je na poslednjem meču Mangave palo čak sedam golova.

SABANAS – JUVENTUS MANGAVA, 23.00
(Fubal, Nikaragva 1)

Sabanas je na dnu tabele, ima dva vezana poraza, a pre toga dva remija. Juventus Mangava je ušarenela, pa sa poslednjih pet susreta ima jedan remi, plus po dve pobede i dva poraza. Ostaje nam da se zapitamo može li ih Sabanas iznenaditi, što je malo verovatno ukoliko se setimo pobede Juventus Mangave na meču ovoga para iz marta s konačnih 5:0.

ČINANDEGA – DEP. OKOTAL, 23.00
(Fubal, Nikaragva 1)

Duel dve objektivno loše ekipe ukazuje na realne mogućnosti oba tima da ostvare povoljan rezultat. Uprkos činjenici po kojoj je Činandega sedma na tabeli, ozbiljan znak pitanja treba staviti ispred ovoga kluba budući da da govorimo o ekipi koja je vezala tri poraza. Okotal je u prošlom kolu pobedom nad Juventus Mangavom prekinuo lošu seriju, što znači da će biti motivisan za novi napad na uslovno rečeno jaču ekipu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara