Komentari na vest

Alkaras u suzama: Novače, učim od tebe

I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Pod hitno opet zabraniti coaching. Jedina mana jučerašnjeg meča osim standardnog Sport Klub teroriste Nebojše Viškovića koji je juče 15 puta promijenio mišljenje, je konstantno Fererovo brbljanje u mikrofon na španskom posle svakog poena.
@

@IvanOl

pre oko 1 godinu

Ako ti Viško ne valja kao komentator za tenis, onda ne znam ko ti je dobar.
v

visko

pre oko 1 godinu

je znalac niko ne spori ali je postao mnogo tezak od skora i unosi mi neku cudnu nervozu na stranu sto je poceo da prenosi meceve kao da je sa gledaocima cuvao ovce zajedno vec pola godine mi je na mute,pratim sve njegove vlogove emisije ali dok je mec mute radi
L

Lord

pre oko 1 godinu

Jok,ucices od Nadala 😂😂😂😂
B

Brundo

pre oko 1 godinu

Pobedio ga je 16 godina stariji covek u boljoj formi...
J

Jöle 39

pre oko 1 godinu

Mali je mešavina Noleta i Davida Ferera
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Taman se malo ocisti put Novaku od Nadala i Federera, i onda se pojavi Alkaraz koji sada igra vec kao oni u najboljim godinama. Verujem da Novak uzima ovaj US open, pa posle polako. Bice sve teze protiv Alkaraza.
s

stigli gosti

pre oko 1 godinu

Ma jos jedan Us open, Vimbldon i najvaznije od svega olimijsko zlato i on moze i da zavrsi sa tenisom

Goran Tubin

pre oko 1 godinu

Mislim da ce ovaj španac krenuti stopama Nadala i brzo ostati bez zglobova.Doping je veliko čudo ali stradaju sve kosti i svi zglobovi vrlo brzo. Nadal je bio mašina i gde je danas??? Novak je sportista i pobedjuje jakom psihom i mentalitetom pobednika,sve priroda i ništa hemija.Čestitke Noletu i njdgovom timu.
d

dezurn1kr1vac

pre oko 1 godinu

Mislim da karijeru zavrsava sa 25 GS . To je neko moje predvidjanje jos kad je imao 19 GS . Ovaj mali Alkaras ako ga povrede zaobidju a cisto sumnjam da hoce moze do 17/18 vise od toga tesko ..
C

CFC

pre oko 1 godinu

Da se igralo na 3 dobijena tesko da bi Djokovic izdrzao ovaj tempo. Tu bi godine presudile. Steta sto se pojavi mali da malo Nole prodise ali eto imacemo jos koju godinu dobrog tenisa da gledamo. Posle Noleta, Alkaraz ce ove ostale da trese na svakom turniru.
r

realno3

pre oko 1 godinu

Gorane šta misliš da Novak nije na dopingu? Naravno ne kao Nadal ali jest, i svi pro sportisti zato i imaju te rezultate. To je moje mišljenje, a argument je da karijera mu je čitava u znaku tempa i njemu je 36 i nosi se sa 20 godina starim doping klincem. Ništa protiv Novaka ni bilo kog drugog ali ne postoji na planeti neko ko može tako trčati i mlatiti lopticu tim tempom koliko god nekog voleo.
@

@realno3

pre oko 1 godinu

pa vid ovako. djokovica testiraju 20 puta godisnje, sto na turnirima, sto van turnira. podelis 20/52 i shvatis da ga maltene testiraju na svake dve nedelje. a alcatraza su prema zvanicnim podacima testirali 3 puta na turnirima i ni jednom van turnira. podelis to i shvatis kako je mali od zgolje za 3 nedelje postao hulk. inace lekar isti kao i nadalov koji od odumiruceg stopala napravi da trci 6 sati