Karlos Alkaras i Rafael Nadal (©Reuters)
Karlos Alkaras i Rafael Nadal (©Reuters)

Alkaras se pobunio: Zašto moram prvi na teren?! Žao mi što više neću igrati sa Rafom

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 10:45

Čudo iz Mursije će za 24 sata treći put izaći na parisku šljaku

Igrao je Novak Đoković po najvećem suncu, pržio se na terenima Rolan Garosa u Bulonjskoj šumi. Ukazivao na nesnosne uslove za igru, ali bar protiv Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu izbegao je ždraku. Red je došao na Karlosa Alkarasa.

Španacu će rival biti američki teniser Tomi Pol, izaći će na teren oko 14.00. Čak treći put za 24 sata će momak iz Mursije prebacivati lopticu preko mreže. Drugi put u singlu, plus dubl sa Rafaelom Nadalom u kome je španska kombinacija poražena. Nije pravo bilo Karlitosu što mu je zapao najgori termin.

Izabrane vesti

Pobunio se zbog tretmana.

“Ne znam zašto ovakak program, zašto su moj meč stavili prvi na program”, pobunio se Karlos Alkaras zbog toga što će protiv Tomija Pola igrati kada sunce najviše peče i nastavio:

“Nemam drugog izbora, moram da prihvatim stvari onakvim kakve jesu. Moram maksimalno da iskoristim vreme između dva meča kako bih se odmorio. Svestan sam da ako budem dobro igrao, imam šanse da donesem Španiji medalju”.

Teško je pao momku iz Mursije poraz u dublu, svestan je da više sa Rafaelom Nadalom neće deliti teren. Možda nekada u singlu…

“Malo sam razočaran jer sam svestan da više nećemo imati priliku da igramo zajedno, da se naša lepa priča ovde završila. Bilo je to nezaboravno iskustvo. Moj san je još od dečačkih dana bio da igram sa Rafom, da učim od njega i to se ostvarilo. Sada ću pokušati da izvučem pozitivna iskusgva a istina je da je sve bilo čudesno”, završio je Karlos Alkaras.



tagovi

Olimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024Karlos Alkaras

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara