Novak Đoković i Karlos Alkaras (©Reuters)
Novak Đoković i Karlos Alkaras (©Reuters)

Alkaras: Ako neko zna da se nosi sa bolom, onda je to Novak; Nadam se da će biti kao na Vimbldonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 16:59

"Naravno da ću da pogledam meč, nije mi sada važno toliko protiv koga ću igrati", rekao je Španac

Rutinski je Karlos Alkaras stigao do finala olimpijskog turnira i ne samo rutinski, već ekspresno jer je na Feliksa Ožea Alijasima potrošio samo 76 minuta, uz dva izgubljena gema.

Mladi španski lav sada sa mirom čeka ime protivnika za olimpijsko zlato, a to će biti Novak Đoković ili Lorenco Muzeti koji se sastaju u petak od 19 časova. Naravno, svi bi voleli da u finalu vidimo najboljeg tenisera svih vremena.

Izabrane vesti

"Video sam da se nešto desilo Novaku na meču sa Stefanosom, ali naravno da neće otkriti kako se zaista oseća. Videćemo kako će izgledati na sledećem meču, ali ako neko zna kako da se nosi sa bolom, onda je to on. Njegov nivo tenisa ovde je neverovatan i ostaje da vidimo da li će moći da pruži sve od sebe", rekao je Alkaras.

Španac je jasan po pitanju kakav bi rasplet želeo...

"Nadam se da će biti kao na Vimbldonu (smeh). Uvek je veoma teško kada se suočite sa Novakom, u bilo kojoj rundi, nebitno da li je prvo kolo ili finale. Sjajan je i težak je izazov igrati protiv njega. Pokušaću da uradim isto kao na naših nekoliko prethodnih duela. Ali, moram prvo da vidim, i Novak i Lorenco igraju sjajan tenis, ko god bude, biće težak izazov".

A, da li će gledati meč?

"Naravno da ću da pogledam meč, nije mi sada važno toliko protiv koga ću igrati. U finalu su, obojica (Muzeti i Novak) igraju sjajan tenis i zaslužuju da igraju finale. Videćemo ko će u njihovom okršaju da bude bolji, svakako ću pratiti meč".


tagovi

Karlos AlkarasPariz 2024Olimpijske igre 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara