Komentari na vest

Darko Lazović iskreno: Fudbaleri u prošlosti nisu pravili velike rezultate, zato mi imponuju priče o finalu

d

deki_kg

pre gotovo 2 godine

Ovo je peto prvenstvo koje gledam a da mi igramo i po prvi put se desilo da: 1. igra stvarno najjaci tim i 2. nema faktora koji bi narusili atmosferu poput klanova, menadzera itd. To mi daje osnovu da se nadam dobrom rezultatu jer je ovo prvi put da imamo motivisanu, spremnu i sloznu ekipu, Srbija na terenu i van njega nikad nije bolje izgledala. Prolaz grupe bi bio veliki uspeh a nakon toga svasta moze da se desi.
L

LukaRk

pre gotovo 2 godine

Ja razumem Piksija i njegove izjave koje su iste od prvog dana sto se tice samopouzdanja i motivisanja,potrebno je to bilo igracima.Razumem donekle i igrace iako konferencije izgledaju tuzno kad kao papagaji ponavljaju fraze,ali novinare u Kataru da bude sramota.Svako pitanje je upravo na tu temu,polufinale,finale,rusimo Brazil,je l treba da nas se plasi Brazil i sve ostalo sto moze da se obije o glavu,a ne bi bio prvi put,toliko je primera...a sta ako Pavlovic u svom stilu napravi pocetnicku gresku ili dobije crveni,ili ako Vanja primi gol kroz usi,sve se to redovno dogadja,onda ce krenuti serija tekstova o tome.Budite objektivni,spustite loptu,radite objektivno,sto se mene tice voleo bih da u istom sastavu odemo na evropsko.
Z

Zebre

pre gotovo 2 godine

Dace bog da i naš Borac Cacak stane na noge
U

Uh uh

pre gotovo 2 godine

Prvo skoci, pa reci - finale!
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Prolaz grupe bice veliki uspeh, sve preko toga bonus. Ako i ne prodjemo grupu nece biti tragedija. Igramo nikad lepsi fudbal i uz malo srece mozemo biti iznenadjenje prvenstva ali glupo bi bilo igracima nabijati neki pritisak. Poznati smo po tome sto unapred slavimo pobede, uspehe i to nam se konstantno obija o glavu. I sto je najgore od svega nista nikad ne naucimo iz toga. Poslednji primer u nizu Terza pre Haife upisuje prolaz u LS i 100 miliona evra u dve godine. Pre toga Serif, novinari pitaju Stankovica da li bi voleo 5:0 a on kaze da bi i 3:0 bilo dobro i naravno ispadamo. Od Maricke bitke do dana danasnjeg primera milion. Zato pamet u glavu i bez glupih tekstova, pitanja igracima, pretnji Brazilu itd.
e

esex

pre gotovo 2 godine

Imamo nesto sto nas izdvaja i u cemu smo medju najboljima..borba,dueli,snaga,skok igra..nadam se da su ti nasi aduti dovoljni da se prodje grupa..po suvom kvalitetu nismo medju najboljima,ali ako iskoristimo nase prednosti i smanjimo defanzivno greske,mozemo biti iznenadjenje..protiv brazila ne bi smeli izaci visoko jer su nam stoperi visoki ali i sporiji a brazilci u navali imaju top brze igrace.moramo biti strpljivi,mudri,i po malo prljavi jer cilj opravdava..imam jednu molbu za sve navijace a to je da ako i ne prodjemo grupu da ne teramo piksija!!

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Taj koji bi terao Piksija ako ne prodajemo grupu neka ide u Indiju da prati Kriket. Ali grupu prilazimo sigurno jer su momci top a Piksi veliki gospodin,motivator i taktičar!
B

Borac Cacak

pre gotovo 2 godine

Lazovic i Mladenovic ce poceti
n

nokia c5-03

pre gotovo 2 godine

Po meni, uspeh bi bio da prodjemo grupu, sve ostalo je premija!
p

pravopis

pre gotovo 2 godine

Kaze se "po mom misljenju" a ne po meni....

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

@pravopis Nisi u pravu. Oba su ispravna.
3

34634564527645

pre gotovo 2 godine

Иако је распрострањено уверење да је конструкција по мени нетачна зато што означава физички контакт, односно да је конструкција по мом мишљењу нетачна зато што је по предлог који означава место па је тако једини исправни облик према мом мишљењу, све три фразе су исправне. Употреба стилских фигура, у овом случају метонимије (по мени) и метафоре (по мом мишљењу) јесте природна функција језичке економије, тако да нема разлога сматрати неправилном ниједну од ове три конструкције.
S

Svaka cast

pre gotovo 2 godine

Lazovicu, uek skroman. Ali, zar je moguce da momak u intervjuu od 15 minuta najmanje 50 puta kaze "iskreno" i "sigurno" ?
i

i

pre gotovo 2 godine

Ali ne razumem zbog cega ovakvo lozenje i te price o finalu...Realno ako prodjemo grupu je samo po sebi veliki uspeh...Da ne bude kao ranije lozenje i to i posle ispadnemo u grupi...
C

Cer

pre gotovo 2 godine

druze svi navijaci na svetu se nadaju pobedama svog tima s kim god da igra, ne znam koje muke vas muce pa se pravite nekakvim realistima. idite bre u pozoriste, tamo nema euforije
D

Do Tokija

pre gotovo 2 godine

@I Jaro, realnije je da Srbija postane prvak svijeta nego da Arsenal osvoji PL. Naravno, svako vjeruje u ono što mu je srcu draže.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Zato sto je i finale moguce, imamo samopouzdanje i igramo odlicno, ne postoji reprezentacija koja moze da nas raskanta, svi smo tu negde. Nikakva sila nisu Nemacka, Engleska, Spanija, Portugal, Hrvatska, Argentina, Brazil, Francuska, Holandija. Jesu dobre ekipe i za postovanje ali ova Srbija sa svima moze da igra i da pobedi, tako da nista nije nemoguce.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

Možda bi mogao Lazović da počne pre Živkovića, a da Živković uđe u drugom poluvremenu.
R

Rez

pre gotovo 2 godine

Laza je strasan momak!
1

1122334455

pre gotovo 2 godine

Vodi ga kuci